Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent Engels 2e graad 1,6 fte vervanging zwangerschapsverlof
Functie naam
Engels
Toegevoegd op
7 september 2020
Eind Datum
6 november 2020
Niveau
HBO
Dienstverband
Tijdelijk
Provincie
gelderland
Plaats
APELDOORN
Aanvang functie
2020-09-07
Loon indicatie
Definiëren
Organisatie
Edison College
Website

Edison College uit APELDOORN zoekt een docent Engels 2e graad 1,6 fte vervanging zwangerschapsverlof per 2020-09-07

Heeft de taal van Shakespeare, Churchill en Hawking geen geheimen voor jou? Kun jij leerlingen boeien voor het spreken, lezen en schrijven van de Engelse taal? Als docent Engels verbind jij de cultuur van Engelstalige landen met die van ons en help je leerlingen om grenzen te verleggen. De Veluwse Onderwijsgroep zoekt een enthousiaste docent Engels.

Over de school
Het Edison College is een openbare, sfeervolle school waar leerlingen kiezen voor Mavo Plus of voor het vmbo Vakcollege (kaderberoepsgerichte leerweg of basisberoepsgerichte leerweg). Ook is er een leerstraat weer leerlingen leren op hun eigen niveau en in hun eigen tempo. Alle leerlingen gaan op het Edison Collega direct aan de slag in de bakkerij, keuken, garage, winkel, zorglokaal en meer. Op het Edison College is oog voor elk kind en elk talent. Leerlingen worden gestimuleerd om zichzelf maximaal te ontwikkelen. Leerlingen leren door te doen, zowel in school als bij bedrijven. Op de website van het Edison College vind je meer informatie over de school. Je kunt ook een virtuele rondleiding doen om het gebouw alvast te bekijken.

Wat ga je doen?
Je verzorgt leuke, inspirerende en leerzame lessen voor onze VMBO leerlingen. Je begeleidt en coacht leerlingen, waarbij je verder kijkt dan alleen je eigen vak. Samen met je collega’s ontwikkel je lesstof. Vanzelfsprekend kijk je naar jezelf en de organisatie met een positief-kritische blik. Daarbij vergeet je niet dat je vak om mensen draait. En om boeiend, eigentijds en toekomstgericht onderwijs natuurlijk!

Over de Veluwse Onderwijsgroep
Als medewerker van de Veluwse Onderwijsgroep ben je onderdeel van een onderwijsnetwerk van 27 scholen en een servicebureau, waar collega’s dezelfde passie delen: het beste onderwijs bieden aan onze ruim 13.000 leerlingen. Met scholen voor voortgezet onderwijs en (speciaal) basisonderwijs, unieke onderwijsconcepten, een talentpool en verschillende denominaties (katholiek, openbaar, christelijk), hebben we veel smaken in huis. Elk van onze 27 scholen heeft een eigen identiteit, kracht en uitdagingen waaraan jij als leraar of ondersteuner je steentje kan bijdragen. Onze verscheidenheid aan scholen biedt de mogelijkheid om voor een school te kiezen die bij je past, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de voordelen van het werken bij een groot onderwijsbestuur. Denk aan interne mobiliteit en het leren van en met collega’s van verschillende scholen in kennisnetwerken of tijdens gezamenlijke bijeenkomsten.

Wij bieden
* 1,6 fte vervanging wegens zwangerschapsverlof van 2 collega’s per december 2020
* kijkend naar je ervaring, minimaal € 2822,- en maximaal € 4301,- bij een fulltime dienstverband
* Studieverlof en opleidingsbudget
* Reiskostenvergoeding
* Cafetariaregeling met o.a. een sportschoolprogramma en fietsplan
* Leuke collega’s die uitkijken naar jouw komst!

Enthousiast?
Solliciteer! Wij zorgen er dan voor dat we snel met elkaar in contact komen. Voor een gesprek met een goede docent Engels maken we graag tijd. De vacature staat open tot en met 8 januari 2021. Wacht niet te lang met reageren, want zodra de juiste kandidaat en wij elkaar hebben gevonden sluiten we de vacature. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Agnes Verberne, afdelingsleider via tel: 055-5332492 of a.verberne@veluwseonderwijsgroep.nl. We zijn heel benieuwd naar jou!

Wij worden blij van direct contact met jou, van acquisitie n.a.v. deze advertentie niet.

Het Edison College is een sfeervolle en stimulerende school waarbij leerlingen kiezen voor Mavo Plus of voor het vmbo Vakcollege (kaderberoepsgerichte leerweg of basisberoepsgerichte leerweg). Al direct vanaf de brugklas, of het nu Mavo Plus is of het Vakcollege, gaan de leerlingen op school aan de slag in de bakkerij, keuken, garage, winkel, zorglokaal en meer.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.