Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels, 2e graad
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
15 april 2019
Eind Datum
6 mei 2019
Functie naam
Engels
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.8 fte
Provincie
zeeland
Plaats
Oostburg
Aanvang functie
1 augustus 2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Zwincollege
Website

Docent Engels 2e graad 0,8 fte

Wij zijn opzoek naar een Docent Engels voor de onderbouw van het Zwin College.
Het gaat om een vervanging van een zwangerschap tot 31 december 2019.

Lokatie:
Zwin College

Tweede graads bevoegd of studerende voor een tweede graads bevoegdheid.

De docentenfuncties worden gehonoreerd in schaal LB (minimaal € 2.689,- tot maximaal € 4.098,- bij een fulltime dienstverband). Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.

Het Zwin College is een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in West Zeeuws-Vlaanderen met alle opleidingen onder één dak. De school telt 800 leerlingen in het schooljaar 2018-2019 en rond de 100 medewerkers. Kenmerkend voor het Zwin College is de persoonlijke benadering. Het personeel kent de leerlingen en de leerlingen kennen elkaar. We proberen met elkaar een veilige omgeving te creëren waar mensen, leerlingen, ouders en personeel zich thuis voelen. Dit vormt een goede basis voor een succesvolle schoolcarrière op het Zwin College. Het eindresultaat is een waardevol diploma, waarmee je verder kunt op een vervolgopleiding waar dan ook.

Onderwijs op het Zwin College betekent niet alleen dat je kennis vergaart en vaardigheden leert in de vakken van de lessentabel, maar ook dat je kennismaakt met culturele en sportieve activiteiten en de ‘wereld buiten West-Zeeuws-Vlaanderen’. Op die manier proberen wij onze leerlingen optimaal voor te bereiden op ‘het leven’ in de brede zin van het woord. Het ontdekken van eigen talenten, die samen met anderen ontwikkelen, leren dat iedereen verschillende talenten heeft en elkaar ook respecteert. Wij proberen leerlingen te laten ontdekken wie ze zijn en welke vervolgkeuzes bij hen passen.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.