Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels 2e graad
Dienstverband
Toegevoegd op
21 augustus 2018
Eind Datum
28 september 2018
Functie naam
Engels
Niveau
HBO
Provincie
Plaats
Alphen aan den Rijn
Loon indicatie
LB
Organisatie
Scala College
Website

10 lessen Engels vmbo wegens vervanging

Met ingang van 29 oktober 2018 hebben wij 10 lessen Engels voor vmbo bovenbouw vacant ivm zwangerschapsverlof. Dit verlof duurt tot begin april 2019.

Onze bovenbouw leerlingen van havo en vmbo krijgen les op onze locatie aan de Diamantstraat.

Binnen het vmbo zijn er vier niveaus of leerwegen waarvan het Scala College de volgende drie aanbiedt:
 theoretische leerweg
 kaderberoepsgerichte leerweg
 basisberoepsgerichte leerweg

De laatste twee vormen het Scala Vakcollege. Het vmbo bereidt leerlingen voor op de niveaus 2 tot en met 4 van het middelbaar beroepsonderwijs (mbo). De theoretische leerweg is bedoeld om door te stromen naar niveau 3 of 4 van het mbo of de havo.

Het Scala College werkt nauw samen met het ID-College om de doorstroming van vmbo naar mbo zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo maken leerlingen van de examenklassen een sectorwerkstuk, waarbij cursisten en docenten van het ID-College hen begeleiden.

 

CAO-VO.

Het Scala College is een openbare school. Iedere leerling is dus welkom en wordt gelijk behandeld. Als openbare school hebben wij geen voorkeur voor één bepaalde levensbeschouwing. Wij respecteren de verschillen in cultuur en denken en laten bovendien leerlingen daarmee kennismaken. In de dagelijkse schoolpraktijk, in de klas en in de organisatie keren de principes van openheid en respect terug. Het Scala College is leerlinggericht. De school heeft een goed pedagogisch klimaat, waarin leerlingen zich vrij , met plezier en met zelfvertrouwen kunnen ontplooien. Het woord scala (trap of ladder) verwijst naar het ruime aanbod van opleidingsmogelijkheden (zie onderwijsaanbod). Als brede scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, tweetalig vwo, havo, en vmbo biedt het Scala College verschillende studiemogelijkheden, zowel voor praktisch als theoretisch ingestelde leerlingen. Om leerlingen de kans te geven door te groeien wordt in de brugklas het dakpansysteem gehanteerd en wordt de doorstroming van vmbo theoretisch naar havo en van havo naar vwo via aansluitingsprogramma’s opengehouden. Veel tijd en energie wordt besteed aan de begeleiding van de leerlingen bij het leren en in de persoonlijke ontwikkeling. Tijdens hun schoolloopbaan krijgen ze zicht op hun leervaardigheden, leermotieven en persoonskenmerken, zodat ze uiteindelijk het diploma halen dat bij hun mogelijkheden past en de overstap kunnen maken naar vervolgonderwijs of maatschappij.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.