Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels 2e graad
Dienstverband
Toegevoegd op
18 oktober 2018
Eind Datum
16 december 2018
Functie naam
Engels
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7 - 0,8
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Bleiswijk
Aanvang functie
01-01-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Melanchthon De Blesewic
Website

Melanchthon De Blesewic uit Bleiswijk zoekt een Docent Engels 2e graad per 01-01-2019

De Blesewic is op zoek naar een geschikte tweede graads bevoegde docent Engels, ter vervanging van twee zwangerschapsverloven. De vacature is voor 0,7 – 0,8 fte. Een deel van de vervanging start direct na de kerstvakantie (16 lesuren circa 0,6 fte) en
een deel start in februari (6 lesuren circa 0,2 fte). Het betreft lessen van 40 minuten, vaak gegeven in blokken van 80 minuten. Lessen worden gegeven in de onderbouw. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring in het mavo domein, aangezien hier de meeste
uren in worden gegeven.
Wij zoeken iemand die in ons nieuwe onderwijsconcept gelooft en hier een actieve bijdrage aan wil leveren. In ons nieuwe onderwijsconcept werken wij met coaches i.p.v. mentoren.  Als extra taak ben je coach in klas 1.

You – We – World

Werken op Melanchthon De Blesewic betekent werken op een unieke en ambitieuze school. Naast het feit dat leerlingen zowel de mavo als de havo af kunnen maken binnen één gebouw, zijn we dit schooljaar gestart met het You – We – World concept.

Binnen dit concept komt de leerling nog meer centraal te staan. Iedere leerling heeft een coach en is eigenaar van zijn / haar leerproces. Aan de hand van een ambitiedocument worden de doelen voor een schooljaar vastgelegd. Op gezette tijden worden deze doelen
geëvalueerd door de leerling, ouders en de coach. Waar nodig worden de ambities aangepast.

Binnen You – We – World worden leerlingen daarnaast uitgedaagd om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zowel binnen de school als daarbuiten werken de leerlingen aan hun vaardigheden. De opgedane kennis en ervaringen worden vastgelegd in een Digital
Experience Folder, vergelijkbaar met een portfolio.

Het team van De Blesewic bestaat uit 70 medewerkers. Zij verzorgen dagelijks onderwijs voor ruim 650 leerlingen. Leerlingen krijgen les van een enthousiast docententeam in lessen met een lengte van 40, 80 of 120 minuten. Door gebruik te maken van variaties
in de manier waarop de stof wordt aangeboden, worden leerlingen uitgedaagd op hun niveau en passend bij hun leerstijl.

Ben jij een docent die graag deel uitmaakt van een team dat volop in ontwikkeling is? Reageer dan snel op deze vacature !
 
 
 

 
 

  • Docent Engels
  • 0,7 – 0,8 fte
  • 2e graads bevoegd
  • Vervanging zwangerschapsverlof

Inschaling conform CAO VO

Melanchthon is een christelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vestigingen in Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Het onderwijs is een boeiende wereld die meer dan ooit in beweging is. Dat geldt zeker ook voor Melanchthon, met vestigingen in de grootstedelijke omgeving en in groeigebieden. De sfeer op onze school is te karakteriseren als dynamisch, warm, mensgericht. Ieder team heeft zijn eigen karakteristiek, maar de betrokkenheid is op alle vestigingen en in alle teams groot. Hieronder willen we in enkele woorden duidelijk maken wat werken bij Melanchthon zo plezierig maakt.

Introductieprogramma:
Een nieuwe medewerker op Melanchthon start met een introductieprogramma.

Coaching:
Melanchthon leidt jonge docenten op via het duale traject samenscholing.nu. Daarin speelt coaching van startende docenten door een ervaren docent/coach een belangrijke rol. Ook (nieuwe) leraren die niet via samenscholing.nu bij ons binnenkomen kunnen gebruikmaken van deze coaching.

Diversiteit:
Net als onze leerlingpopulatie is ook ons medewerkersbestand divers en multicultureel. We kunnen van elkaar leren en elkaar versterken. Ook in leeftijdsopbouw is ons team gevarieerd. Jong en oud zijn welkom!

Ontwikkeling en mobiliteit:
Ons scholings- en ontwikkelingsbeleid biedt volop mogelijkheden; persoonlijke ontwikkeling wordt binnen Melanchthon zeer gestimuleerd.

Bindend en boeiend:
We willen dat ons onderwijs bindend en boeiend is. Dat mes snijdt voor medewerkers aan twee kanten: de uitdaging om de leerlingen te blijven boeien en de kans om zelf ook steeds geboeid te blijven.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.