Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels 2e graad
Toegevoegd op
13 september 2019
Eind Datum
20 september 2019
Functie naam
Engels
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.6 - 0.72 fte
Plaats
Hoogeveen
Aanvang functie
zsm
Loon indicatie
LB
Organisatie
Roelof van Echten College
Website

Roelof van Echten College uit Hoogeveen zoekt een Docent Engels 2e graad per zsm

Op onze locatie Bentinckspark (mavo-havo-vwo-gymnasium) zijn we in verband met de vervanging van een zieke collega  op zoek naar een docent Engels. Het betreft de lessen Engels in havo 1, mavo 1 en mavo 2.

 

PROFIEL

  • Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en wilt hier zelf aan meewerken;
  • je beschikt over minimaal een tweedegraads bevoegdheid Engels, bij voorkeur met ervaring;
  • je bent betrokken, open, integer en weet te inspireren;
  • je werkt volgens de zes rollen van de leraar;
  • je bent vaardig in het motiveren van jongeren;
  • je manier van lesgeven sluit aan bij de kernwaarden van onze school.

Wij bieden een professionele en prettige werksfeer in een team met enthousiaste collega’s. De functie is ingeschaald in schaal LB conform cao-vo. Het betreft een tijdelijk dienstverband op basis van ziektevervanging. 

Het RvEC is de brede scholengemeenschap voor christelijk voortgezet onderwijs in Hoogeveen. Op onze locatie Voltastraat vind je het praktijkonderwijs en het vmbo. Leerlingen van vmbo TL, havo, atheneum en gymnasium gaan naar locatie Bentinckspark. Onze belangrijkste missie: een succesvolle leerloopbaan voor ieder kind. Dit betekent dat we passend onderwijs bieden voor ieder kind. We streven ernaar dat elke leerling zo goed mogelijk terechtkomt en moeiteloos doorstroomt naar vervolgonderwijs of een baan. Om dat te bereiken, werken we nauw samen met onze partners in het basisonderwijs, het speciaal onderwijs, het vervolgonderwijs en het bedrijfsleven.
 
Een goede school zijn voor leerlingen kan alleen als je ook een goede school bent voor medewerkers. Een optimaal pedagogisch en didactisch klimaat komt voort uit inspirerende, betrokken en professionele medewerkers. We zijn een school die luistert naar medewerkers en hen betrekt in ontwikkelingen. Medewerkers krijgen de kans om zich breder te ontwikkelen en om vernieuwend bezig te zijn. Dat doen we door taken en verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen en te vertrouwen op de ondernemende kracht van onze professionals. We bieden hiervoor een inspirerende werkomgeving waarin ruimte is voor leren en groei. Naast een uitdagende baan kun je rekenen op een salaris conform de cao Voortgezet Onderwijs en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden. Dus wil jij je verder ontwikkelen binnen een vooruitstrevende en ondernemende organisatie, dan ben je bij het RvEC op de juiste plaats. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.