Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels 2e graads (0,6 – 0,8 fte) tijdelijk
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
12 februari 2020
Eind Datum
1 maart 2020
Functie naam
Engels
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 – 0,8 fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Castricum
Aanvang functie
Zo spoedig mogelijk
Organisatie
Bonhoeffercollege
Website

Bonhoeffercollege uit Castricum zoekt een Docent Engels 2e graads (0,6 – 0,8 fte) tijdelijk per Zo spoedig mogelijk

Wij zijn met spoed op zoek naar een enthousiaste docent Engels 2e graads voor 0,6 – 0,8 fte. Het gaat om een tijdelijke vacature wegens ziektevervanging. 
Je maakt zowel deel uit van een vaksectie als van een afdelingsteam.  
 

Jouw profiel 
Je hebt een passie voor het onderwijs, een grote betrokkenheid bij de leeftijdsgroep en bent uiteraard in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid. Je onderschrijft de ingezette onderwijsvernieuwing op het gebied van activerende werkvormen en meer differentiatie
binnen de les en wil hieraan een actieve bijdrage leveren. Daarbij heb je affiniteit met ict en digitaal lesmateriaal. We gaan ervan uit dat je graag samenwerkt en wil werken aan je eigen ontwikkeling in samenspraak met je afdelingsleider, vaksectie en coach.  
 
Jouw werkomgeving 
We bieden uitdagend en vernieuwend onderwijs waarbij kennis en kwaliteit centraal staan. Binnen onze scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium werken 1600 leerlingen en 160 medewerkers in een omgeving die stimuleert tot leren in
een plezierige, veilige sfeer. Gedurende het eerste jaar neem je deel aan een intern coachingprogramma voor nieuwe docenten. 
 

Een tijdelijk dienstverband. Het salaris is conform de cao VO. 
 

De ideale school: schept een veilige omgeving waarin leerlingen zich optimaal kunnen ontplooien en verantwoordelijkheid dragen voor elkaar, hun omgeving en het eigen leerproces; heeft aandacht voor verdieping, levensbeschouwing, kunst en cultuur; koestert de verwondering en stimuleert onderzoek; maakt waardering zichtbaar voor uitblinken op het gebied van leren en talentontwikkeling door diploma’s en getuigschriften; integreert technologische ontwikkelingen en ICT op zinvolle wijze; zet jongeren in de samenleving met een grote verscheidenheid aan talenten, kennis, vaardigheden, mooie herinneringen en een rotsvast vertrouwen in de toekomst: jongeren op wie we trots zijn.
Het Bonhoeffercollege streeft ernaar iedere dag opnieuw zo’n school te zijn.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.