Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels 2e graads voor ca. 0,8 fte
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
14 september 2018
Eind Datum
14 november 2018
Functie naam
Engels
Niveau
HBO
Aantal uur per week
ca. 0,8 fte
Provincie
groningen
Plaats
Hoogezand
Aanvang functie
1 oktober 2018
Organisatie
St. dr. Aletta Jacobs College
Website

Voor het nieuwe schooljaar 2018/2019 is het dr. Aletta Jacobs College op zoek naar een docent Engels voor het team bovenbouw vmbo bb/kb

U begeleidt en onderwijst de leerlingen in de bovenbouw van het vmbo bb/kb vanuit kunde en betrokkenheid en u hebt met overtuiging gekozen voor uw vak. Als lid van het team laat u merken achter afspraken gemaakt op professioneel gebied te staan en deze
na te leven. U laat merken open te staan voor vernieuwing en verbetering.

De standplaats is Laan van de Sport 4 in Hoogezand.
 

Het dr. Aletta Jacobs College heeft een hoofdvestiging aan de Laan van de Sport en een vestiging voor praktijkonderwijs aan de Van Heemskerckstraat.  Het dr. Aletta Jacobs College vervult van oudsher een streekfunctie voor de regio Hoogezand-Sappemeer en Noord-Drenthe en telt circa 1480 leerlingen. Aan de school werken ongeveer 180 medewerkers.
 
Het dr. Aletta Jacobs College is een scholengemeenschap die een breed aanbod van voortgezet onderwijs verzorgt: praktijkonderwijs, vmbo (met leerwegondersteunend onderwijs), mavo, havo en vwo (atheneum en gymnasium).
 
In de bovenbouw vmbo bieden we de volgende profielen aan: Zorg & Welzijn, PIE, Groen en Economie & Ondernemen. De AVO-docenten geven in elk van deze profielen les.
 
Het team bovenbouw vmbo werkt in gezamenlijkheid aan de kwaliteit van de lessen en heeft leerlingbegeleiding hoog in het vaandel staan.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.