Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels 2e graads
Functie naam
Engels
Toegevoegd op
28 mei 2020
Eind Datum
27 juni 2020
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,72
Provincie
utrecht
Plaats
Woerden
Aanvang functie
1-8-2020
Loon indicatie
LB of LC
Organisatie
Minkema College
Website

Minkema College uit Woerden zoekt een Docent Engels 2e graads per 1-8-2020

Met ingang van 1 augustus 2020 zoeken wij een 2e graads bevoegde docent Engels voor ca. 0,72 fte, verdeeld over 4 dagen voor onze vmbo vestiging aan de Steinhagenseweg, leerjaar 1 tot en met 3.
Ook op een deel van deze vacature kan worden gesolliciteerd.

Met onze
vr-tour
kun je vast een kijkje nemen in de school. 

 

Kandidaten in het bezit van een 2e graads bevoegdheid voor het vak Engels of kandidaten in een vergevorderd stadium van de studie voor een dergelijke bevoegdheid.

Afhankelijk van opleiding en ervaring inschaling in LB of LC.
Wij bieden naast een energieke uitdagende werkomgeving een eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Ook beschikken wij over een fietsplan en een fiscaal gunstige regeling voor bedrijfsfitness.

Het Minkema College is een openbare school in Woerden. We bieden de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, mavo, mavo/havo, havo, atheneum en gymnasium. De locaties hebben elk een eigen karakter werken gedeeltelijk samen en maken steeds meer gebruik van elkaars expertise. Op het Minkema College zitten ruim 2.500 leerlingen. Onze school is een ontmoetingsplek voor leerlingen met verschillende achtergronden en overtuigingen. Op onze school leren wij van en met elkaar.

Als medewerkers van het Minkema College hebben wij oog voor de talenten, prestaties en het welbevinden van onze leerlingen. Alles wat wij doen is erop gericht om hen zo goed mogelijk toe te rusten voor hun ontwikkeling. Om dat waar te kunnen maken, moeten wij zelf ook in ontwikkeling blijven. Daarom zijn wij een lerende organisatie met een professionele cultuur. Wij verantwoorden ons naar elkaar en naar onze omgeving.  

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.