Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels basisonderwijs (tijdelijk i.v.m. zwangerschapsverlof)
Dienstverband
Toegevoegd op
14 september 2020
Eind Datum
1 oktober 2020
Functie naam
Open vacature
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,3
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Organisatie
De Kameleon 
Website

De Kameleon  uit Rotterdam zoekt een Docent Engels basisonderwijs (tijdelijk i.v.m. zwangerschapsverlof) per

De Kameleon is met ingang 12 oktober op zoek naar een tijdelijke collega (12 okt – 1 feb) voor het geven van Engelse lessen aan de groepen 5 t/m 8.

De Kameleon is een sportieve basisschool die vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbondenheid als kernwaarden heeft. De school staat in de multiculturele wijk Carnisse in Rotterdam-Zuid. Het sterke, enthousiaste team is voortdurend bezig het onderwijs verder te ontwikkelen. Hierbij worden de talenten en expertise van teamleden benut en breed ingezet. De Kameleon heeft twee locaties en is georganiseerd in 4 bouwen, nl. onderbouw(gr.1-3), middenbouw(gr.4-6), bovenbouw (gr. 7 en 8) en schakelbouw. Met 4 schakelklassen 1e opvang aan nieuwkomers, 2 peutergroepen en 17 reguliere groepen biedt de school jaarlijks onderwijs aan 480 leerlingen van 52 verschillende nationaliteiten. Onderwijs waarbij niet alleen de cognitieve, maar ook de sociaal-emotionele, brede en fysieke ontwikkeling van de leerling centraal staan.

Ben jij enthousiast en gemotiveerd om tijdelijk de lessen Engels te verzorgen? Heb jij daarnaast een onderwijs bevoegdheid of certificaat voor het vakgebied Engels, dan komen wij graag met jou in contact.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Joyce Verschuur (recruiter) 06-57169642. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie zo snel mogelijk naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.

Nadere informatie en solliciteren:

De Kameleon is een openbare en sportieve basisschool met twee locaties gelegen in de wijk Carnisse in Rotterdam-Zuid. De school valt onder stichting BOOR. Met 4 schakelklassen 1e opvang aan nieuwkomers, 2 groepen nul en 16 reguliere groepen biedt de school jaarlijks onderwijs aan 480 leerlingen van 32 verschillende nationaliteiten. Onderwijs waarbij niet alleen de cognitieve, maar ook de sociaal-emotionele, brede, motorische en fysieke ontwikkeling van de leerlingen centraal staan.

Missie en visie
De Kameleon heeft de ambitie om uitstekend onderwijs te realiseren dat op maat, toekomst- en oplossingsgericht is, uitgaat van diversiteit en wordt gegeven vanuit de passie voor het kind. Deze ambitie realiseert het team door uitdagend, ondersteunend en kansrijk onderwijs te bieden dat uitgaat van het talent van ieder kind en door het kind als mede-eigenaar van zijn leerproces te beschouwen.

Motto en kernwaarden
Het motto van De Kameleon is ‘Samen verder komen’. In het motto staan de beginletters van de kernwaarden van de school, namelijk vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbondenheid. De kernwaarden vormen het uitgangspunt voor de inrichting van het onderwijscurriculum op De Kameleon. Vertrouwen is de basiswaarde. Het staat voor het vertrouwen van het team in het streven van kinderen naar ontwikkeling en in wat ze kunnen. De kinderen worden uitgedaagd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces en om kritisch democratische burgers te zijn waarbij het kind autonomie en kritisch denken combineert met sociale betrokkenheid: ‘Zorg goed voor jezelf, voor de ander en voor je omgeving.’ Hier liggen de kernwaarden verantwoordelijkheid en verbondenheid aan ten grondslag.

Het onderwijscurriculum op De Kameleon kenmerkt zich door diepte, variatie en rijke ervaringsmogelijkheden in verbinding met situaties in en buiten de school. Het team handelt vanuit de kernwaarden vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbondenheid en draagt bij aan de vorming van de persoonlijkheid van het kind. Het kind krijgt de ruimte en verantwoordelijkheid om zich te vormen. Het team biedt het kind hierbij veiligheid en ondersteuning passend bij zijn behoeften en talenten. Het team neemt ook verantwoordelijkheid voor de eigen ontwikkeling door van en met elkaar te leren en doelen oplossingsgericht te werken.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.