Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels IB 1e graads
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
28 augustus 2018
Eind Datum
28 september 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Engels
Provincie
Zuid-Holland
Aantal uur per week
0,44
Organisatie
Farelcollege
Aanvang functie
z.s.m.
Website
Plaats
Ridderkerk

Wij zijn op zoek naar een docent Engels (bij voorkeur 1e graads en/of native speaker) die lB kan geven aan onze TTO-leerlingen in A4, A5 en A6

We zijn op zoek naar een docent Engels (bij voorkeur met een 1e graads bevoegdheid en/of een native speaker) die IB kan geven aan onze TTO-leerlingen in A4, A5 en A6.

Je komt in een enthousiast team met collega’s die een drive hebben om leerlingen veel kennis mee te geven. Net als onze leerlingen zijn we bezig met ontdekken, ontwikkelen en groeien.

Ben jij een docent Engels die jongeren weet te enthousiasmeren en wil je werken op een dynamische school? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Het Farelcollege is een bloeiende brede scholengemeenschap voor christelijk voortgezet onderwijs in Ridderkerk. Circa 1720 leerlingen volgen hier, verdeeld over drie scholen, onderwijs op maat: van atheneum tot met vmbo basis met lwoo. Het Farelcollege met circa 180 personeelsleden, maakt deel uit van de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omgeving (CVO).

Het Farelcollege bestaat uit drie scholen: het Farel Lyceum (atheneum/havo), de Farel Mavo en de Farel Business School (vmbo). Elke school is gehuisvest in een apart gebouw en heeft een vast docententeam.

Van het personeel wordt verwacht, dat zij de christelijke identiteit van de school respecteren en in staat zijn een bijdrage te leveren aan deze identiteit.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.