Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels ROCvA Airport
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
3 december 2019
Eind Datum
3 januari 2020
Functie naam
Engels
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Diemen
Aanvang functie
januari 2020
Organisatie
Randstad Onderwijs Amsterdam
Website

Randstad Onderwijs Amsterdam uit Diemen zoekt een Docent Engels ROCvA Airport per januari 2020

Ben jij docent Engels en klaar voor een nieuwe uitdaging? Leg jij de Engelse grammatica graag uit aan leerlingen? En oefen je graag de uitspraak van de mooie taal Engels met hen? Dan zijn wij naar jou op zoek! Wij zoeken per januari 2020 een docent engels
voor het ROCvA MBO College Airport. Het gaat om een zwangerschapsvervanging tot in ieder geval mei 2020 met uitzicht op verlenging. 

Wat ga je doen?
Als Docent Engels bij het ROCvA college Airport heb je een uitdagende en afwisselende functie. Zo ben je verantwoordelijk voor het onderwijsleerproces binnen het vakgebied. Je zal les gaan geven binnen de teams Aviation Operations en Vliegtuigtechniek. 

Je bent verantwoordelijk voor:
– het geven van lessen engels aan studenten op mbo niveau 4 (bol en bbl);
– het begeleiden van studenten gedurende de opleiding;
– het ontwikkelen van een lesprogramma en lesmateriaal;
– het leveren van een actieve bijdrage aan onderwijsvernieuwing en examinering binnen het mbo

Waar ga je werken?
MBO College Airport, onderdeel van het ROC van Amsterdam, is de toonaangevende (inter)nationale vakschool voor de Luchtvaart en Travel & Hospitality. Met Schiphol om de hoek is dat ook niet verwonderlijk. Er is dan ook een intensieve samenwerking met het bedrijfsleven
op de luchthaven die zich steeds verder uitbreidt. Via Luchtvaart Community Schiphol, een initiatief van het ROC van Amsterdam, Schiphol Group en KLM, kan MBO College Airport de nieuwste opleidingend aanbieden, die aansluiten op de dagelijkse werkzaamheden
in de luchtvaart. Door haar sterke internationale oriëntatie lopen de studenten van MBO College Airport over de hele wereld stage. Het college is gevestigd in Hoofddorp en is op 10-15 min. loopafstand van station Hoofddorp te bereiken. 

Wat vragen wij van je?
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid Engels en je hebt voldoende ervaring in het verzorgen van lessen Engels. 
Het zou mooi zijn als je de lessen kunt verbinden aan het vak vliegtuigtechniek en Aviations Operations om zo op een inspirerende manier de student weet te binden en boeien. 

Wat bieden wij je?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen. We bieden je daarom verschillende mogelijkheden aan om aan je eigen professionalisering
en loopbaan te werken. Natuurlijk bieden we een salaris dat past bij de functie (schaal LB met een max. van € 4123,- bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao MBO, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Interesse?
Solliciteer dan via onderstaande button of neem contact op met mij, rens.van.soest@nl.randstad.com 

 

Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.