Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels – Stad College
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
5 september 2019
Eind Datum
29 september 2019
Functie naam
Engels
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,3 fte
Provincie
flevoland
Plaats
Almere
Aanvang functie
zsm
Loon indicatie
LB
Organisatie
Het Baken Almere
Website

Stad College zoekt een docent ENG (en docent NL)

DEZE VACATURE KAN GECOMBINEERD WORDEN MET DE VACATURE VOOR DOCENT NEDERLANDS (0,3 fte)

Ben jij de enthousiaste docent Engels met een doel en wil je komen werken bij Stad College?

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent Engels die bewust kiest voor het werken met VMBO leerlingen. Investeren in een goede relatie met de leerling is hierbij essentieel.
Dit vraagt om oprechte belangstelling voor de leerling, geduld en goede communicatieve vaardigheden.
Wij zoeken een stevige persoonlijkheid, die staat als een huis, die over incasseringsvermogen beschikt en van uitdagingen houdt.
Je bent innovatief en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Ook het met enthousiasme aangaan van alle organisatorische veranderingen die we op de agenda van Stad College (Vakcollege, positive behavior support en gepersonaliseerd leren) hebben staan en hierin
een actieve en creatieve rol nemen is een voorwaarde.

Omdat de verdeling van de klassen nog niet helemaal afgerond is, kunnen meerdere kandidaten reageren, zodat de organisatie kandidaten kan inzetten voor zowel onderbouw als bovenbouw klassen.

Stad College is gevestigd op loopafstand van zowel het treinstation Almere Centrum als het gezellige centrum van Almere Stad.

Met ingang van het schooljaar 2019-2020 hebben wij een vacature voor een
docent Engels.

De hoofdtaak van een docent is uiteraard het verzorgen van onderwijs. Maar om collega bij Het Baken te kunnen worden, zoeken we meer. We zoeken een collega die, net als wij, bereid is na te denken over wat een leerling nodig heeft om te leren. Die een leerling
weet uit te dagen. Maar die ook weet welke interventie nodig is als het leren even niet lukt. Slim zijn betekent namelijk lang niet altijd gemakkelijk leren. Binnen Het Baken bieden we onderwijs dat past bij de leerling.
 
Wij zoeken een kandidaat die niet alleen goed is op haar of zijn vakgebied, maar ook beschikt over de juiste (didactische) vaardigheden een vooral de juiste houding om hier invulling aan te geven en die bereid is met een geheel nieuwe sectie zaken op orde te
brengen. 
  
Wat vragen wij van de kandidaat?

 • Afgeronde relevante studie op HBO of Universitair niveau
 • Onderschrijven en ondersteunen van onze interconfessionele identiteit
 • Onderwijsbevoegdheid in het vak Engels (en Nederlands voor combinatie vacature)
 • Heeft inzicht in de inhoud, structuur en cultuur van het voortgezet onderwijs
 • Bezit meer dan gemiddelde communicatieve vaardigheden
 • Is in staat onze school goed te representeren
 • Affiniteit met VMBO leerlingen

       

 Inschaling is conform CAO VO op basis van ervaring in schaal LB

Ben jij een topdocent? Dan zoeken we jou!
 
Het Baken Almere is een stichting voor interconfessioneel voortgezet onderwijs, waartoe onze vijf scholen behoren:

 
Vijf scholen, één familie
De vijf Bakenscholen hebben hetzelfde sterke DNA: de interconfessionele basis. We willen verbinden: zowel in de samenleving als met elkaar. Iedereen telt daarom bij ons mee. Wij vinden dat ieder mens recht heeft op een eigen plekje en een zelfgekozen eigen pad, met ruimte voor elkaar. Elke school heeft daardoor een open, vriendelijke en veilige sfeer. Leerlingen komen graag, elke dag weer.
 
Onze kinderen maken de wereld graag een beetje mooier
Respect en naastenliefde staan bij ons hoog in het vaandel. In deze roerige tijd zijn de normen en waarden van de één niet die van de ander. Op de Bakenscholen leren jonge mensen met verschillende achtergronden elkaar te begrijpen en te respecteren. Alhoewel wij een protestant-christelijke en rooms-katholieke grondslag hebben, staan we open voor jongeren van alle levens- en geloofsovertuigingen. Want we staan midden in de maatschappij. Als toonaangevende scholen in Almere spelen wij zo een belangrijke rol in de bewustwording van een nieuwe generatie.
We zijn niet alleen zuinig op elkaar maar ook op de natuur. Die hebben we te leen om straks weer door te geven aan een volgende generatie. Laten wij de aardbol daarom mooier achterlaten dan wij haar hebben aangetroffen. Dat is onze overtuiging, vanuit ons hart. Integer zijn is liefdevol handelen, ook als er niemand kijkt.
 
Op elk niveau
De Bakenscholen helpen jongeren zich voor te bereiden op hun toekomstige rol. Ze kunnen zich bij ons ontwikkelen tot burgers die zich bewust zijn van wat ze doen. En vastberaden zijn in hun intenties.

 • Trinitas Gymnasium is het enige zelfstandige gymnasium in Almere en biedt een mix van cultuur, klassieke oudheid en moderne wetenschap als rijke voedingsbodem voor de toekomst van haar leerlingen.
 • Park Lyceum biedt degelijk onderwijs op de schoolsoorten atheneum, havo en mavo, waarbij de internationale context en de aandacht voor persoonlijke vorming bijzonder zijn. Zo gaan leerlingen op uitwisseling, wordt er gewerkt aan Europese projecten en kunnen leerlingen verschillende erkend taalcertificaten behalen.
 • Poort Lyceum, biedt onderwijs aan leerlingen op havo- en mavoniveau. Poort Lyceum is een jonge school in een nieuwe, bruisende wijk. Met persoonlijke aandacht en ruimte voor de individuele leerstijl en interesse. Aan de start van schooljaar 2019/2020 zijn de deuren geopend van een prachtig nieuw schoolgebouw. Wij geloven dat eigen inbreng en verantwoordelijkheid groot goed is. Dit stimuleert motivatie en versterkt talent. Onze slogan is dan ook: Ticket tot talent.
 • Stad College is een Vakcollege. Vanaf het eerste jaar werkt de leerling aan het realiseren van zijn of haar beroepswens. Stad College biedt leerlingen gepersonaliseerd leren aan, waarbij ze ook hun eigen rooster maken. De docent is de coach, een mentor die mee kijkt over de schouder van de leerling naar de voortgang van het onderwijsleerproces.
 • International School Almere is een snelgroeiende IB World School voor leerlingen met een internationale achtergrond, to become global citizens in a sustainable world.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.