Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels tweedegraads
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
30 augustus 2018
Eind Datum
30 september 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Engels
Provincie
gelderland
Aantal uur per week
0,40 - 0,80
Organisatie
Marnix College
Aanvang functie
1-9-2018
Website
Plaats
Ede

Marnix College uit Ede zoekt een Docent Engels tweedegraads per 1-9-2018

In verband met ziekte van onze collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste en talentvolle eerstegraads docent Engels die de lessen kan vervangen. Op dit moment kunnen wij nog niet aangegeven hoeveel lessen het exact betreft.

– eerstegraads bevoegdheid Engels

– arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-vo

Het Marnix College is een open, oecumenische school waar leerlingen welkom zijn, ongeacht hun achtergrond en levensovertuiging. Het Marnix is er op gericht leerlingen zo op te leiden dat zij een positieve bijdrage kunnen leveren aan de wereld van morgen.
De school biedt leerlingen op de mavo, de havo, het (tweetalig) atheneum en het gymnasium inspirerend onderwijs met een academische- en internationale inslag. Onze leerlingen verlaten de school met een waardevol diploma en een flinke hoeveelheid kennis, maar ook met waardevolle vaardigheden in hun bagage. We zorgen ervoor dat onze leerlingen in staat zijn tot zelfreflectie, dat ze zichzelf durven te laten zien, zelfredzaam en veerkrachtig zijn en wij leren hen samen te werken en samen te leven.
Het onderwijsaanbod op het Marnix College is breed en divers. Leerlingen nemen deel aan Masterclasses, projectonderwijs en hebben veel keuzemogelijkheden. De school heeft een uitgebreid aanbod op het gebied van kunst en cultuur en stimuleert leerlingen actief deel te nemen aan activiteiten buiten de les en buiten de school.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.