Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels
Functie naam
Engels
Toegevoegd op
28 september 2020
Eind Datum
28 oktober 2020
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7 - 0,8
Plaats
Ermelo
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
LC
Organisatie
Chr. College Groevenbeek
Website

Wegens ziektevervanging zoeken wij een eerstegraads Docent Engels voor onze sector Atheneum / Havo in Ermelo. Het gaat hierbij om een functie van 16 lesuren.

Haal jij er plezier uit om leerlingen klaar te stomen voor hun eindexamen en vind je het daarnaast ook interessant om leerlingen uit de onderbouw enthousiast te maken voor de Engelse taal? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Wegens ziektevervanging zoeken wij een eerstegraads Docent Engels voor onze sector Atheneum / Havo in Ermelo. Het gaat hierbij om een functie van 16 lesuren. Je geeft hierbij les aan twee examenklassen HAVO en aan verschillende HAVO groepen uit leerjaar 3 en
4. Daarnaast geef je 2 uur les aan leerlingen die gedurende de periode van thuislessen een achterstand hebben opgelopen.
 

  • Je beschikt over een eerstegraads diploma docent Engels;
  • Je haalt er plezier uit om, in samenwerking met jouw vaksectie, te werken aan verbetering en vernieuwing van het onderwijs.

Wij vinden het belangrijk dat jij als nieuwe medewerker goed jouw weg kan vinden binnen onze school. Binnen jouw sectie krijg je een begeleider toegewezen, bij wie je terecht kan met al jouw vragen. Daarnaast krijg je individuele begeleiding van een ervaren
coach.

Hiernaast krijg jij:

  • De beschikking over alle middelen om jouw werk goed uit te voeren, waaronder een iPad en een laptop;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen van de Groevenbeek Academie;
  • Een benoeming in functieschaal LC, voor ervaren docenten is een indiensttreding in een hogere schaal bespreekbaar.

Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo. Groevenbeek heeft twee locaties, in Ermelo en Putten.
De locatie Ermelo bestaat uit twee gebouwen die aan elkaar vastzitten: een gebouw voor de leerlingen van tvwo/atheneum/havo (1450 leerlingen) en een gebouw voor de leerlingen van het vmbo (1050 leerlingen). In beide afdelingen werken ongeveer 130 medewerkers. De locatie Putten is een kleinschalige vmbo-school en telt 550 leerlingen en 55 medewerkers.
Mede door de rustige omgeving van de locaties en de verdeling in overzichtelijke afdelingen biedt de school een veilig en sfeervol leefklimaat.
Groevenbeek is een open christelijke school met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Ons doel is de vorming van evenwichtige mensen met durf en vertrouwen, die maatschappelijk betrokken zijn en zich gedragen als verantwoordelijke wereldburgers.
Onze kernwaarden zijn: veelzijdig – vriendelijk – vertrouwen.

  • Groevenbeek is veelzijdig: een breed onderwijsaanbod, veel keuzemogelijkheden, bruisend van activiteiten, oog voor de vele talenten van onze leerlingen, brede vorming.
  • Groevenbeek heeft een vriendelijke en tegelijk duidelijke pedagogische sfeer en staat voor persoonlijke aandacht en ondersteuning, goede samenwerking en een prettige werksfeer.
  • Groevenbeek staat voor vertrouwen in de mogelijkheden van onze leerlingen, de samenwerking met de ouders en de deskundigheid en betrokkenheid van onze medewerkers, met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.

Leren doen we samen:
De slogan van de school is: leren doen we samen. Dit betekent dat we het belangrijk vinden dat leerlingen en  docenten goed samenwerken. We bedoelen met de slogan ook dat we goede contacten en samenwerking tussen de school en de ouders heel belangrijk vinden.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.