Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent exact wijziging (Rietveld Lyceum)

Docent exact 2e gr. met affiniteit voor natuurkunde/techniek

Ben jij een leraar met een hart voor leerlingen? Vind jij het leuk om jouw passie en je kennis van exact op een inspirerende manier over te brengen aan leerlingen?
  
Binnen het cluster ‘Samenwerking Doetinchem’ ontstaat op het Rietveld Lyceum per
12 november 2018 een vacature.
 
Wij zoeken een :
 
Ondernemende docent met affiniteit voor exact 2e  graads,
          6 lesuren (0,1920 fte) in verband met vervanging. Dit betreft een wijziging (was 4 lesuren).
 
Het betreft een tijdelijke vacature tot 1 augustus 2019.

Rietveld Lyceum
Werken bij het Rietveld Lyceum betekent werken in een schoolorganisatie waarin professionals, samen met de collega’s van het Ludger College en het Ulenhof College, twee andere vo scholen in Doetinchem, toewerken naar twee nieuw te formeren scholen. Zie voor
nadere informatie:
http://www.achterhoekvo.nl/Samenwerken/samenwerkingdoetinchem/page.aspx/157
. Op professionele wijze werken wij aan een uitdagende en ondernemende leeromgeving voor onze leerlingen.
 
Algemeen
Het Rietveld Lyceum maakt samen met het Almende College, Baudartius College, Gerrit Komrij College, Ludger College, MaxX, Metzo College, Prakticon, Praktijkonderwijs Zutphen, Rietveld Lyceum, Christelijk College Schaersvoorde, Pronova Praktijkonderwijs, Het
Stedelijk en Ulenhofcollege.deel uit van Achterhoek VO. Samen bieden de scholen van Achterhoek VO een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.
Daarnaast maakt het Rietveld Lyceum deel uit van het samenwerkingsverband PLANA. Hierin zijn de schoolbesturen vertegenwoordigd in de regio Nijmegen, Arnhem, de Liemers en de Achterhoek. Vacatures worden vermeld op de website
www.plana-vo.nl en op
www.meesterbaan.nl
.
 

Jouw profiel
Je bent een ondernemende en creatieve docent die het leuk vindt om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van leerlingen. Je beschikt over een 2e graads onderwijsbevoegdheid. Je hebt ervaring met lesgeven in de onderbouw. Relevante werkervaring
en ervaring met digitale leermiddelen is een pré.
LIO’ers of PABO’ers met affiniteit voor natuurkunde/techniek worden tevens van harte uitgenodigd te solliciteren.

Jouw taken
Je geeft les in onderbouwklassen van de havo bestaande uit projectmatige lessen rondom het thema ‘exact’.
Wij zijn op zoek naar een collega met uitstekende pedagogisch- en didactische vaardigheden, die affiniteit heeft met en kennis van techniek en bètavakken.

 

Wij bieden
Inschaling is in LB. De CAO Voortgezet Onderwijs is van toepassing. Daarnaast heeft Achterhoek VO een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgelegd.
 

Samenwerking Doetinchem
Achterhoek VO is het bestuur van de drie Doetinchemse scholengemeenschappen Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege en is verantwoordelijk voor een goed, breed en toekomstbestendig onderwijsaanbod in Doetinchem.
Vanwege de terugloop van het aantal leerlingen in Doetinchem en omgeving heeft het bestuur, na goed onderzoek en veel overleg, de keuze gemaakt om van drie naar twee scholen te gaan. De huidige drie scholen gaan op in twee nieuw te vormen scholen. In 2020 starten de brugklassen van de twee nieuwe scholen.
 
Wat betekent dit voor de huidige leerlingen en de aankomende brugklasser?
De leerlingen van de huidige scholen en de nieuwe brugklassers van dit schooljaar (2018/2019) ronden hun schoolloopbaan gewoon af op het Ludger College, Rietveld Lyceum of Ulenhofcollege.
 
Hoe verder?
Momenteel zijn we bezig om het onderwijs van de twee nieuwe scholen te ontwerpen. We maken daarbij dankbaar gebruik van inbreng van onder meer leerlingen, ouders, ouders van toekomstige leerlingen, vertegenwoordigers uit het basisonderwijs en van de samenleving. We ontwerpen twee onderscheidende, moderne scholen waarin het beste uit de huidige drie scholen terugkomt.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.