Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent filosofie
Functie naam
Filosofie
Toegevoegd op
17 april 2019
Eind Datum
17 mei 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2400
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hoorn
Aanvang functie
01-08-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
OSG West-Friesland
Website

Docent filosofie

Het betreft een vacature voor 0,24 fte en de lessen worden in de onderbouw gegeven. Deze vacature vinden we met name geschikt voor personen die nog studerend zijn voor het vak. Deze doelgroep wordt met name uitgedaagd om te reageren op de vacature.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact openemen met de heer Peter Snoek, locatiedirecteur van de OSG West-Friesland, telefoon (0229) 24 62 64. 

Schoolportret

De OSG West-Friesland is een school waar leren centraal staat. Leren gebeurt binnen en buiten de les. Leren is net zo goed kennis verwerven als het ontwikkelen van vaardigheden. Wij willen onze leerlingen goed voorbereiden op hun vervolgopleiding in het mbo, hbo of wetenschappelijk onderwijs. Dit houdt onder meer in dat we onze leerlingen leren hun studie te plannen, grote hoeveelheden stof te verwerken en zelfstandig onderzoek te doen. Bovendien helpen we de leerling bij het kiezen van een passende vervolgopleiding. Een veilig en inspirerend werkklimaat is van essentieel belang bij het realiseren van onze doelen. Wij streven naar een grote mate van openheid en respect tussen docenten, leerlingen en onderwijsondersteunend personeel met erkenning van ieders eigen verantwoordelijkheid. Inspirerende initiatieven van leerlingen stimuleren en ondersteunen we. Op deze manier bereidt de school haar leerlingen voor op het leven in een democratische samenleving.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.