Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Frans 0,2 fte(vervanging)
Dienstverband
Toegevoegd op
19 november 2020
Eind Datum
29 november 2020
Functie naam
Frans
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Helmond
Aanvang functie
per direct
Organisatie
Jan van Brabant College
Website

Jan van Brabant College uit Helmond zoekt een Docent Frans 0,2 fte(vervanging) per per direct

Docent Frans (0,2 fte)
Vervanging wegens ziekte
 
Ben jij een echte vmbo-docent met extra aandacht voor de individuele leerling en wil jij ons ambitieuze en gezellige team komen versterken?
 
Jan van Brabant College vestiging Deltaweg:
De vestiging Deltaweg van het Jan van Brabant College is een kleine school en biedt mavo – vmbo g/t aan met een uitstekende begeleiding. Kies je voor onze school dan kies je voor uitdagend Deltawijs, een onderwijsvernieuwing waarbij we nog meer oog en aandacht
hebben voor de ontwikkeling en talenten van iedere leerling.
 
Deltawijs:
Deltawijs is een onderwijsvernieuwing die met ingang van het schooljaar 2019-2020 is ingevoerd in de brugklas van het Jan van Brabant College Deltaweg. Bij Deltawijs staat de persoonlijke ontwikkeling van de leerling centraal. Wij vinden het belangrijk dat
leerlingen naast kennis vooral vaardigheden leren die hen voorbereiden op de maatschappij van morgen. 
 

De vacature:
Per direct is er een vacature ontstaan voor een docent Frans (ter vervanging van ziekte) voor 6 lessen per week (0,2 fte). De lessen worden gegeven aan klassen van het tweede leerjaar VMBO (g/t).

Gevraagde kwalificaties:

  • In het bezit zijn van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid Frans.

 
Salaris:
De salarisinschaling vindt plaats in salarisschaal LB.
 

Het Jan van Brabant College bestaat uit 2 zelfstandige scholen: de vestiging Molenstraat en de vestiging Deltaweg met de nevenvestiging Gasthuisstraat, Eerste Opvang Anderstaligen (EOA). De vestiging Molenstraat biedt mavo/vmbo-tl, havo, vwo en Tweetalig Onderwijs in het mavo,havo en vwo aan. De vestiging Deltaweg biedt naast mavo/vmbo-tl / gl LeerWegOndersteunend Onderwijs (LWOO) aan. Beide scholen opereren onderwijskundig zelfstandig en kunnen bogen op een rijke en wijze onderwijshistorie.

Het Jan van Brabant College stelt zich ten doel kwalitatief hoogstaand openbaar voortgezet onderwijs in Helmond en regio te verzorgen. Dit houdt in, dat leerlingen van allerlei levensbeschouwelijke richtingen tot de school worden toegelaten op voorwaarde, dat zij aan de geldende toelatingsnormen voldoen. Op een positieve en bewuste manier in saamhorigheid omgaan met elkaar, met de omgeving en de algemeen geldende normen en waarden, staat binnen onze scholen voorop. Kwaliteit, professionaliteit, respect voor elkaar toegankelijkheid, zorg, cultuur en tweetalig onderwijs zijn belangrijke pijlers van ons onderwijs. 
 
Bij de medewerkers van het Jan van Brabant College staan de kwaliteit van het onderwijs en het welzijn van onze leerlingen voorop. Goede communicatie, openheid en dialoog zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Door op school het respect voor elkaar centraal te stellen en te benadrukken, wordt een prettig en veilig schoolklimaat gecreëerd, waarbinnen jongeren zich ten volle kunnen ontplooien.
 
Natuurlijk zijn behalve de kwaliteit van het onderwijs ook goede, overzichtelijke en duurzaam ingerichte gebouwen, waar het individu altijd duidelijk zichtbaar blijft, van cruciaal belang.

 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.