Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Frans 1e graads
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
19 juni 2019
Eind Datum
11 juli 2019
Functie naam
Frans
Niveau
HBO
Plaats
Alphen aan den Rijn
Aanvang functie
1-8-2019
Loon indicatie
CAO-VO
Organisatie
Scala College
Website

Docent Frans eerstegraads, bovenbouw vwo

Als docent Frans bent u verantwoordelijk voor het voorbereiden en verzorgen van 9 lessen aan bovenbouw klassen vwo. U draagt uw relevante kennis en kunde op een enthousiaste manier over naar de leerlingen, bent verantwoordelijk voor het creëren van een
uitdagende leeromgeving. Daarnaast levert u een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van onderwijsplannen. De lessen worden gegeven op locatie Sacharovlaan.

Locatie Sacharovlaan
Op de locatie Sacharovlaan zijn de klassen 4 t/m 6 van het vwo en tvwo gehuisvest. Een aantal jaar geleden is in nauwe samenwerking met de teams de weg naar meer gepersonaliseerd leren ingeslagen. Vanaf het schooljaar 2019 – 2020 zal het rooster voor alle leerlingen
bestaan uit een verplicht deel en een flexibel deel. In het komend schooljaar zal vanuit de secties vorm gegeven worden aan de invulling van het flexibele deel, dat ongeveer een derde van de lestijd zal beslaan.
 
We zijn op zoek naar docenten die vernieuwing als een uitdaging zien en die een actieve rol bij de ontwikkeling van eigentijds onderwijs willen spelen.

 

  • U bent in het bezit van een 1e graads bevoegdheid;
  • U bent onderwijskundig sterk; 
  • U bent in staat uw relevante kennis en kunde op een enthousiaste manier over te dragen;
  • U zoekt de samenwerking met (vak)collega’s en zorgt voor een goede relatie met ouders en andere belanghebbenden;
  • U bent in staat kerndoelen en exameneisen te vertalen naar de onderwijspraktijk;
  • U houdt uw eigen vakgebied goed bij

Het Scala College kent een aantrekkelijk functieperspectief van LB – LC – en LD-functies. Inschaling vindt plaats op basis van bevoegdheid, ervaring en kwaliteiten. Voor de eerstegraads functies behoort inschaling in LC of LD tot de mogelijkheden.
 

Het Scala College is een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs voor leerlingen in de omgeving Alphen aan den Rijn. Er werken ongeveer 250 docenten op het Scala College en het onderwijsondersteunend personeel bestaat uit iets meer dan 50 medewerkers. De school verzorgt onderwijs voor 2.400 leerlingen in de richtingen (t)vwo, (t)havo, vmbo (basisberoepsgericht leerweg, kader beroepsgerichte leerweg en theoretische leerweg). De school heeft drie locaties in Alphen aan den Rijn:
 

  • Locatie Nieuwe Sloot: onderbouwhuis voor leerlingen van het vmbo-tl, havo en (t)vwo (klassen 1 en 2) en voor klas 3-(t)vwo.
  • Locatie Diamantstraat: voor leerlingen van bovenbouw vmbo , klas 3-, 4- en 5-havo.
  • Locatie Dr. A.D. Sacharovlaan: bovenbouw voor leerlingen van (t)atheneum en (t)gymnasium.

 
De school profileert zich sterk op het gebied van sport, kunst, tweetalig onderwijs en met verschillende highschools, waar leerlingen zich kunnen ontwikkelen in verschillende talentrichtingen. Het Scala College is de enige erkende Topsport Talentschool en senior-tto-school met tweetalig vwo en havo in de regio. Het is een school waar veel te kiezen valt voor leerlingen, waarbij oog is voor leerlingen die extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben, maar ook voor excellerende of hoogbegaafde leerlingen.
 
Met ingang van 1 januari 2019 is het Scala College bestuurlijk gefuseerd met het Coenecoop College. Het Scala College blijft binnen de gefuseerde stichting een zelfstandige schoolorganisatie. De leiding van de scholen ligt in de handen van de vestigingsdirecteur.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.