Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Frans 1e graads
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
1 september 2018
Eind Datum
1 oktober 2018
Functie naam
Frans
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,000
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Den Haag
Aanvang functie
07-01-2019
Loon indicatie
LB/LC
Organisatie
Christelijk Gymnasium Sorghvliet
Website

Vacature Eerstegraads Frans vanwege zwangerschapsverlof

De vacature omvat de klassen 1 tot en met 4. Op Sorghvliet zijn leerlingen tot aan klas 4 verplicht minstens een van de vakken Duits of Frans te blijven volgen. Omdat het om een volledige baan gaat, verwachten we van de kandidaat een beschikbaarheid op
vijf volledige dagen.

Sollicitanten naar een deel van de vacature worden ook uitgenodigd te solliciteren. Vermeld in de sollicitatie dan naar welk deel u solliciteert en wat uw beschikbaarheid is. 

De vacature gaat na de meivakantie door in een tijdelijke aanstelling van 0.2500 vanwege het ouderschapsverlof van de collega die vervangen wordt.

Liefst eerstegraads bevoegd, maar studerend daarvoor is ook prima.

Sorghvliet gebruikt Google Classroom als digitale leeromgeving. Dientengevolge werken onze leerlingen met een chromebook als hulpmiddel. We werken volgens het principe van blended learning, onze leerlingen zitten niet de hele dag met een computer voor
hun neus. Docenten krijgen een chromebook in bruikleen van de school.

Sorghvliet is een categoriaal gymnasium met ongeveer 800 leerlingen en 70 docenten. Kernwoorden: kleinschalig, korte lijnen, geheel zelfstandig, christelijk, erg actief, hoge kwaliteit.

Sorghvliet leidt leerlingen op tot betrokken, onderzoekende en autonoom denkende wereldburgers. Onze leerlingen hebben besef van de eigen identiteit, cultuur en tradities, beschouwen de steeds veranderende wereld en dragen actief bij aan het verbeteren ervan. Onze leerlingen trekken de wereld in en voor onze leerlingen halen we de wereld ook binnen. Een Sorghvliet-diploma is niet een droge optelsom van je resultaten voor schoolexamens en examens; docenten op Sorghvliet bieden dan ook meer dan een standaardprogramma. 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.