Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Frans, 2e gr voor 0,8-0,9 fte 181009-306
Functie naam
Frans
Toegevoegd op
23 oktober 2018
Eind Datum
18 november 2018
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Waalwijk
Organisatie
OMO SG De Langstraat - Walewyc-mavo
Website

OMO SG De Langstraat – Walewyc-mavo uit Waalwijk zoekt een Docent Frans, 2e gr voor 0,8-0,9 fte 181009-306 per

Goed onderwijs maak je samen!
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.400 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.

Met ingang van 7 januari 2019 zoekt de Walewyc-mavo in Waalwijk

een docent Frans, 2de graad schaal LB

Het betreft een vervanging voor zwangerschapsverlof met daarna waarschijnlijk een kleinere vacature. De lesuren Frans worden gegeven in de klassen 1, 2 en 3 vmbo-gt.

De Walewyc-mavo biedt aan ruim 600 leerlingen lessen aan op mavo-niveau. Daarnaast heeft de Walewyc-mavo sinds augustus 2017 ook Olympiaklassen: driejarige havo-kansklassen voor leerlingen met mavo/havo-advies.

De Walewyc-mavo heeft een hecht team, betrokken bij de leerling en bij elkaar. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die hart heeft voor onze mavo-leerlingen en die beschikt over vaardigheden om talenten bij leerlingen te ontdekken en kansen te bieden om deze talenten te ontwikkelen.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature of de Walewyc-mavo kunt u contact opnemen met de heer René Bregonje, adj. directeur, tel nr. 06-23360921. Of via de website www.walewyc.nl.

Solliciteren: Uitsluitend via www.omo.nl via de knop “solliciteren”.

Goed onderwijs maak je samen!  
 
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.500 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.

De Walewyc is een kleine vmbo school met de theoretische- en gemengde leerweg. De Walewyc-mavo ligt in het centrum van Waalwijk en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Veel leerlingen komen ook uit de regio Waalwijk.
Kernwoorden zijn kleinschalig, korte lijnen, zorg voor de leerling, veilig, structuur.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.