Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Frans 2e graad
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
18 november 2018
Eind Datum
25 november 2018
Functie naam
Frans
Niveau
HBO
Aantal uur per week
ca 0,8
Provincie
utrecht
Plaats
Zeist
Loon indicatie
LB
Organisatie
Openbaar Lyceum Zeist
Website

Vervanging wegens ziekteverlof, ook naar een deel van de uren kan gesolliciteerd worden.

In verband met ziekteverlof van een collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega Frans. De lessen zullen in de onderbouw van de havo- en vwo-afdeling plaatsvinden. Wij hebben naast havo en vwo ook tl/havoklassen, die op havoniveau les krijgen.
Tevens hebben wij een gymnasiumstroom, genaamd Gymnasiumxtra. Leerlingen in deze stroom krijgen les volgens een aangepaste didactiek, waarbij onderzoekend leren centraal staat.
Van de nieuw te benoemen collega verwachten wij een positieve en enthousiaste houding, om zo onze leerlingen liefde voor en kennis van het vak Frans bij te brengen.

Wij zoeken voor onze havo/vwo klassen een enthousiaste collega die leerlingen kan motiveren. Van de kandidaat verwachten we dat hij/zij het als een uitdaging ziet om de taalvaardigheid van onze leerlingen naar een hoger plan te brengen. De sectie Frans
bestaat momenteel uit vijf docenten Frans. Wij zoeken een collega die gemakkelijk samenwerkt, binnen de sectie een actieve houding aanneemt en inspirerende lesideeën deelt met de collega’s.

Inschaling gebeurt afhankelijk van ervaring en bevoegdheid

De Openbare Scholengroep Schoonoord biedt een volledig aanbod aan voortgezet onderwijs. De groep bestaat uit vier scholen: het Openbaar Lyceum Zeist, het Openbaar VMBO en MAVO Zeist, Vakcollege Maarsbergen en MAVO Doorn. De scholen willen hun leerlingen ruimte en uitdaging bieden om hun talenten optimaal te ontwikkelen en daarbij uitstekende prestaties te leveren. Tegelijkertijd wil de scholengroep leerlingen stimuleren mondige burgers te worden die verantwoordelijkheid kunnen nemen voor zichzelf en voor hun medemensen. De scholen spannen zich actief in voor verdraagzaamheid in de samenleving en tegen discriminatie van personen of groepen. Leerlingen kunnen binnen de context van een regulier onderwijsaanbod, de profielen expressie of sport volgen. De organisatie is sterk in ontwikkeling. Verantwoordelijkheden worden zoveel mogelijk gespreid. Voor nieuwe collega's zijn er volop mogelijkheden de onderwijskundige koers van de school mede te bepalen. Alle scholen zijn gecertificeerde opleidingsscholen. Wij hechten aan kwaliteit en leggen 'de lat' daarom hoog: zowel in de eisen die wij aan leerlingen stellen als in de verwachtingen aan ons personeel. Van kandidaten verwachten wij naast vakinhoudelijk en pedagogische competenties ook het vermogen op het eigen handelen te reflecteren, de bereidheid tot samenwerking en een probleemoplossende houding.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.