Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Frans 2e graads
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
24 januari 2019
Eind Datum
24 februari 2019
Functie naam
Frans
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.5
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Diemen
Aanvang functie
zo snel mogelijk
Organisatie
Randstad Onderwijs Amsterdam
Website

Randstad Onderwijs Amsterdam uit Diemen zoekt een Docent Frans 2e graads per zo snel mogelijk

Bonjour! Ben jij docent frans en klaar voor een nieuwe uitdaging? Vind jij de franse taal de mooiste die er is en wil je dat graag overbrengen op leerlingen? Dan zijn wij naar je op zoek!
Wij zijn op zoek naar een goede docent frans die graag wilt lesgeven in de omgeving Zaandam. De school is een vmboschool met hart voor de leerling.  Op de school zitten kinderen met verschillende culturele achtergronden.
Voor de school is het vooral belangrijk dat je als docent goed verbinding kan maken met de vmbo-leerling. Je staat er echt voor open om te werken aan de band met leerlingen en dat is ook de manier waarop jij lesgeeft. 

Wat vragen we van jou?

  • Je bent bevoegd docent Frans (2e graads) of je studeert hiervoor;
  • Je bent zo snel mogelijk beschikbaar voor 0.5 fte;
  • Je hebt ervaring met de vmbo-doelgroep;
  • Jouw klassenmanagement is sterk;
  • Leerlingen voelen zich bij jou in de klas op hun gemak.

 
Wat kun je dan van Randstad verwachten? Naast dat je via ons wordt uitbetaald op basis van de onderwijs cao, hebben wij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je een reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering. Ook kun via Randstad gratis allerlei
verschillende (online) trainingen volgen.
Heb je nog vragen over deze vacature? Via onderstaande contactgegevens kun je direct contact met ons opnemen. Als je wilt solliciteren, doe dit dan direct via de solliciteerbutton hieronder.
 

Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.