Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent Frans eerstegraads
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
13 oktober 2020
Eind Datum
13 november 2020
Functie naam
Frans
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4-0,5 fte
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Den Haag
Aanvang functie
4-1-2021
Organisatie
Gymnasium Haganum
Website

Een van onze collega's vertrekt halverwege het jaar en daarmee ontstaat er een vacature.

Voor de sectie Frans zoeken wij een creatieve, vernieuwende, vakinhoudelijk goede en enthousiaste collega. Het spreekt voor zich dat de nieuwe collega uitstekende pedagogisch-didactische vaardigheden heeft. De sectie bestaat uit vijf personen die zeer
goed met elkaar samenwerken en zichzelf voortdurend ontwikkelen. Dat verwachten zij ook van de nieuwe collega. 
De sectie werkt in de bovenbouw met eigen materiaal en in de onderbouw met de digitale methode ‘Libre service’.

Tot en met klas 4 volgen alle leerlingen Duits of Frans als een extra vak. Dat maakt dat veel leerlingen eindexamen doen in deze talen en het DELF-examen.

Alle docenten van het Haganum zijn voldoende digitaal vaardig om ook online les te kunnen geven aan leerlingen die thuis zijn. Daarnaast verwachten wij van alle collega’s dat zij een bijdrage willen leveren aan alles wat buiten de lessen om gebeurt en wat de
school maakt tot een prettige plek om te leren en te werken.

De uren die vrijkomen vallen op dit moment op maandagen en woensdagen, maar in overleg is een aaanpassing mogelijk.
 

Het Gymnasium Haganum is een openbaar categoraal gymnasium met een kleine 800 leerlingen en 70 medewerkers. De school, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1394, is gehuisvest in een neo-renaissancistisch gebouw aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Het gebouw dateert uit 1907, is rijksmonument en ademt een bijzondere sfeer.

Wij zien een gymnasiumopleiding als een vwo-plus-opleiding, waarmee bedoeld wordt dat wij de leerling in alle vakken meer willen bieden dan voor het behalen van het diploma noodzakelijk is. Dat extra aanbod is terug te vinden in de lessen en in de activiteiten daarbuiten. Aan cultuur wordt hierbij veel aandacht besteed.

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich intellectueel, sociaal en creatief ontplooien en zelf verantwoordelijkheid nemen voor het eigen leerproces. Onze leerlingen en collega's hebben een grote variatie in kwaliteiten, meningen, levensbeschouwing, uiterlijk en gedrag. Respect voor elkaar en erkenning van gelijkwaardigheid zijn voor ons belangrijke uitgangspunten die de sfeer bepalen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.