Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Frans voortgezet onderwijs (0,26 fte)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
18 november 2020
Eind Datum
3 december 2020
Functie naam
Frans
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,26
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
z.s.m.
Organisatie
IJburg College
Website

Voor het IJburg College zijn wij op zoek naar een docent voor het vak Frans voor circa 0,26
fte (6 lesuren).

Vacature
Voor onze deelschool havo/vwo zijn wij op zoek naar een docent voor het vak Frans. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor circa 0,26 fte tot het einde van het schooljaar. Je geeft les aan klassen op verschillende niveaus (zoals vmbo, de examenklassen en
voorexamenklassen). 
 

Wie zoeken wij?
Een docent met affiniteit voor onderwijsinnovatie die in staat is om het onderwijsconcept van het IJburg College verder vorm te geven binnen het vak Frans, waarbij leren in de werkelijkheid, realistische en betekenisvolle opdrachten en samenwerkend leren centraal
staan (‘contextrijk leren‘).
 
Bij voorkeur ben je in het bezit van een eerstegraads bevoegdheid voor het vak Frans maar ook een docent met een tweedegraads bevoegdheid of een leraar in opleiding willen we uitnodigen om te solliciteren. 

Daarnaast beschik je over deze vaardigheden en competenties:

  • je bent innovatief, ondernemend en bekend met de vernieuwing in het onderwijs met name in het havo/vwo;
  • je bent een betrokken docent die zich inzet voor de missie van onze school;
  • je bent loyaal aan de leerlingen en hebt affiniteit met onze doelgroepen;
  • je bent een teamspeler en deskundig op je vakgebied;
  • ervaring met het creëren van een stevig basisprogramma is een pré.

Wat bieden wij? 

  • een inspirerende werkomgeving in beweging;
  • salariëring is op basis van ervaring cf. CAO VO;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden cf. CAO VO

Over het IJburg College
Het IJburg College is een moderne, digitale en ambitieuze school die leerlingen niet alleen voorbereidt op het examen, maar ook op de toekomst. Slagen leerlingen bij ons voor het vwo, havo of vmbo dan zijn zij klaar voor de volgende stap in onze maatschappij. Dit komt omdat zij naast de gewone basisvakken ook leren wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen. Door te werken met kleine deelscholen hebben we oog voor iedereen en kunnen we onze leerlingen écht stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Ook medewerkers van het IJburg College krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen en te ontdekken/laten zien wat ze echt kunnen. Zo bieden wij veel ontwikkelingsmogelijkheden en is er ruimte om je functie in te richten op een manier die bij jou en je verantwoordelijkheden past. Wil je weten hoe leerlingen en docenten het IJburg College ervaren? Bekijk dan dit filmpje!

Onze docenten staan midden in de maatschappij. Ze weten wat er speelt en leeft (zowel binnen als buiten de school) en krijgen de ruimte om deze kennis in te zetten tijdens hun lessen. Op die manier kunnen zij hun lesstof voor een groot deel zelf vormgeven en gaan ze met leerlingen naar buiten. Daarnaast weten ze, bijvoorbeeld via realistische opdrachten, hoe ze anderen kunnen stimuleren om net een stapje verder te zetten.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.