Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Frans
Dienstverband
Tijdelijk,Vast
Toegevoegd op
18 juni 2019
Eind Datum
28 juni 2019
Functie naam
Frans
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,80
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Bussum
Aanvang functie
1-8-2019
Loon indicatie
LB/LC
Organisatie
De Fontein
Website

Werken op De Fontein
Als docent op De Fontein investeer je veel in de relatie met leerlingen. Je bent je bewust van de grote rol die deze relatie speelt in hun motivatie om te leren. We verwachten dat je naast docent ook coach (mentor) wilt zijn.

Natuurlijk ben je goed in je vak. Je beschikt over actuele vakkennis en een breed repertoire op het gebied van klassenmanagement en didactische werkvormen. En omdat het onderwijs steeds taliger wordt, besteedt iedere docent op De Fontein ook aandacht aan taal.

Onze menselijke maat zie je ook terug in de samenwerking met collega’s. Je werkt in een kleine sectie en legt zelf dwarsverbanden met collega’s van andere secties en andere GSF-scholen. Daarnaast werk je in teamverband aan het onderwijs, waarbij de inzet van
ICT de komende tijd een belangrijk thema is. Op De Fontein leren we veel van elkaar. Ook van jou verwachten we dat je hiervoor open staat en dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen.

 

Voor De Fontein zijn wij op zoek naar een docent Frans.

De Fontein verwacht dat je:

  • bevoegd bent
  • affiniteit hebt met de doelgroep
  • zowel vakinhoudelijk, pedagogisch als didactisch sterk bent
  • een veilig en effectief pedagogisch klimaat weet te scheppen
  • bereid bent een relatiegerichte coach te zijn
  • in de vakles ook aandacht besteedt aan taal
  • een teamspeler bent die over vak- en roostergrenzen heenkijkt
  • de reflectie opzoekt in contacten binnen en buiten de school
  • enthousiast gebruikmaakt van mogelijkheden voor professionalisering.

Salariëring is op basis van kennis en ervaring in schaal LB/LC van de cao-vo.

De Fontein is een eigentijdse school voor mavo in Bussum. In een organisatie op menselijke maat bieden wij leerlingen veel toekomstmogelijkheden. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel: leerlingen krijgen een warm en veilig welkom.

De Fontein biedt betekenisvol onderwijs en behaalt daarmee uitstekende resultaten. Iedere leerling doet ertoe en er is maatwerk voor de leerling die dit nodig heeft. Onze aanpak is bij uitstek toekomstgericht: we werken systematisch aan de competenties die leerlingen op de havo, in het mbo en later in de samenleving nodig hebben.

De Fontein maakt deel uit van de Gooise Scholen Federatie. Deze scholengroep hecht veel waarde aan professionele ontwikkeling. Er is bijvoorbeeld een eigen GSF Academie en een tweejaarlijkse onderwijsconferentie. Alle GSF-scholen zijn gecertificeerd als opleidingsschool.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.