Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent geschiedenis 1e graads (0,6-0,8 fte)
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
9 september 2019
Eind Datum
23 september 2019
Functie naam
Geschiedenis
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6-0,8
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Castricum
Aanvang functie
01-11-2019
Organisatie
Jac. P. Thijsse College
Website

Jac. P. Thijsse College uit Castricum zoekt een Docent geschiedenis 1e graads (0,6-0,8 fte) per 01-11-2019

Wij zijn met ingang van 1 november 2019 op zoek naar een enthousiaste docent geschiedenis, 1e graads voor 0,6-0,8 fte.
Het Jac. P. Thijsse College is een school waar onderwijskwaliteit hoog in het vaandel staat. Differentiatie in de klas is een didactisch speerpunt van de school en daaraan kun jij een belangrijke bijdrage leveren.

Je hebt een 1e graads bevoegdheid met ervaring in lesgeven aan 5Havo en 6Vwo. Je levert hoogwaardig onderwijs en je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vakdidactiek.

Het betreft een tijdelijk dienstverband tot de zomervakantie 2020. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Het Jac. P. Thijsse College is een school met ruim 2000 leerlingen. Wij geven onderwijs in een internationale context en hebben hart voor alle leerlingen en hun toekomst. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen een ambitieuze en onderzoekende leerhouding en een empathische levenshouding voor andere levenswijzen en culturen tonen. Ons doel is om deze leer- en levenshouding te ontwikkelen bij onze leerlingen.
 
Het verzorgen van kwalitatief goed, inspirerend en uitdagend onderwijs beschouwen wij als onze opdracht. Het Jac. P. Thijsse College biedt op alle afdelingen Tweetalig Onderwijs aan. Daarnaast stimuleert het Jac. P. Thijsse College de leerlingen om zich ook op sociaal, cultureel en sportief gebied te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn een belangrijke kracht van de school. Omdat samen werken en samen leren alleen kan plaatsvinden in een positieve sfeer, streeft het Jac. P. Thijsse College ernaar een plezierige, levendige en moderne school te zijn waarin iedereen zich veilig voelt.

Onze school stelt alles in het werk om nieuwe collega’s zich snel thuis te laten voelen. Zij krijgen een individueel aangepast begeleidingsprogramma aangeboden, dat kan bestaan uit voorlichtingsbijeenkomsten, individuele gesprekken, coaching en intervisie.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.