Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent geschiedenis 2e graads
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
3 december 2018
Eind Datum
3 januari 2019
Functie naam
Geschiedenis
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Tilburg
Aanvang functie
01-01-2019
Organisatie
St.Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg
Website

St.Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg uit Tilburg zoekt een Docent geschiedenis 2e graads per 01-01-2019

Wil jij werken op de school van Vincent van Gogh?
Het Koning Willem II is een openbare school voor gymnasium, atheneum, havo en mavo.  Naast reguliere lessen bieden wij méér aan leerlingen. Leerling met extra talent of interesse voor theater, kunst, ict of sport kunnen kiezen voor één van onze plusprofielen.
Omdat wij kansen bieden aan toptalenten vinden wij het vanzelfsprekend om maatwerk te leveren. Hier zijn wij trots op.
Wij bij het Koning Willem II College geloven in talenten. Wij zijn dé hofleverancier van talent sinds 1866. Om dé hofleverancier te blijven, zijn we op zoek naar een: 
docent geschiedenis 2e graads.

We zoeken een docent die de Koude Oorlog net iets warmer weet over te brengen. Een docent die niet in de geschiedenis blijft hangen, maar ook durft mee te denken over de toekomst. Een docent die niet alleen zelf enthousiast uren kan praten over het Romeinse
rijk, maar dit enthousiasme ook bij leerlingen kan opwekken.

Jij gaat lesgeven aan verschillende onderbouwklassen mavo en havo verspreid over de  maandag, donderdag en vrijdag.
Ben je per 1 januari 2019 voor 0,4 fte beschikbaar en in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid, solliciteer dan direct!
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ruben Koeweiden, directeur bedrijfsvoering, binnen het Koning Willem ll College, telefonisch te bereiken op nr. 013 – 5436631.

Stuur je sollicitatiebrief met curriculum vitae uiterlijk 9 december 2018 naar
w.vpelt@sovot.nl, ter attentie van de heer Ruben Koeweiden, onder vermelding van: ‘sollicitatie docent geschiedenis 2e graad’.  Meer informatie over de school is te vinden op:
www.willem2.nl
 

De Stichting Openbaar Voortgezet onderwijs Tilburg, verder te noemen SOVOT met de scholen
Koning Willem ll College, het Beatrix College en de nevenvestiging in het Reeshof College verzorgt openbaar onderwijs op de niveaus vmbo-tl/gl, havo en vwo voor meer dan 4.700 leerlingen uit Tilburg en omgeving.
De ambities van SOVOT zijn vastgesteld tot 2020. We gaan meer samenwerken en van elkaar leren, met als doel het bieden van innovatief, herkenbaar opoenbaar onderwijs, verzorgd door sterke en zelfbewuste scholen. Onze scholen rekenen niet af, maar bieden kansen aan leerlingen, maar ook aan personeelsleden. Werken bij SOVOT betekent van toegevoegde waarde kunnen (en willen) zijn.  We willen samen verder komen!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.