Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent geschiedenis 2e graads
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
15 november 2019
Eind Datum
15 december 2019
Functie naam
Geschiedenis
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,32
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Organisatie
Zuider Gymnasium
Website

Het Zuider Gymnasium zoekt per direct een tweedegraads docent geschiedenis voor lessen aan klas 1 en 2.

Het Zuider Gymnasium zoekt per direct een tweedegraads docent geschiedenis voor lessen aan klas 1 en 2. Het betreft vervanging t/m het einde van dit schooljaar. 
Op het Zuider Gymnasium worden persoonlijke leerroutes geboden. Ervaring met gedifferentieerd werken is daarom gewenst. Een combinatie met de vacature
aardrijkskunde
 is mogelijk.

Het Zuider Gymnasium, het zelfstandige gymnasium in Rotterdam-Zuid, is een vernieuwende school, waar men niet alleen zegt gepersonaliseerd onderwijs te bieden, maar dit ook daadwerkelijk doet. Onze leerlingen, docenten en ouders gaan open met elkaar om. Onze docenten bekijken samen met leerlingen wat hen motiveert en wat hun talenten zijn. Zo volgt iedereen een persoonlijk onderwijsprogramma om het beste uit zichzelf te halen. Gedifferentieerd lesgeven en vakoverstijgende samenwerking zijn dan ook kernbegrippen in ons onderwijs. Ook zetten we onderzoekend leren en ICT in en besteden we veel aandacht aan studievaardigheden. Onze docenten bezoeken ook elkaars lessen en overleggen met elkaar over het onderwijs aan getalenteerde leerlingen. We zijn een Begaafdheidsprofielschool en vervullen een regiofunctie in het aanbieden van onderwijs aan slimme kinderen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.