Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent geschiedenis eerstegraads bevoegd
Functie naam
Geschiedenis
Toegevoegd op
23 november 2018
Eind Datum
23 december 2018
Niveau
HBO
Dienstverband
tijdelijk
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Wassenaar
Aanvang functie
7 januari 2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Adelbert College
Website

Ter vervanging wegens ziekte zijn wij op zoek naar een eerstegraads docent geschiedenis voor 9 lesuren per week.

Het Adelbert College is met ingang van 7 januari 2019 op zoek naar een eerstegraads docent geschiedenis voor 9 lesuren per week ter vervanging wegens ziekte voor onbekende duur.
Het gaat om een vacature van 4 klassen (2H, 2x 3H en 4H) 9 lesuren, die ingeroosterd staan op dinsdag, woensdag en donderdag.

Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten in het bezit van een eerstegraads bevoegdheid in het vak geschiedenis en met enkele jaren relevante werkervaring in het voortgezet onderwijs.

De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VO 2018-2019.

Het Adelbert College is een school met kwalitatief goed en veelzijdig onderwijs, waarbij de prettige sfeer en veilige omgeving een stabiele basis voor onze leerlingen vormen.
Wij motiveren en stimuleren leerlingen met het doel hun talenten optimaal te ontwikkelen. Dit bereiken wij dankzij een breed onderwijsaanbod met keuze voor verdieping en ondersteuning, veel (buitenschoolse) activiteiten en een internationale en maatschappelijke focus. Voor docenten is het aantrekkelijk om op het Adelbert College te werken, omdat ze volop kans krijgen om zichzelf te ontplooien en binnen kaders professionele ruimte hebben.
Dit enthousiasme zien we terug in de lessen; we geven interactief les, weten onze leerlingen te prikkelen en aan te zetten tot zelfstandig nadenken. we halen het beste uit al onze leerlingen en uit onze medewerkers!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.