Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent geschiedenis/maatschappijleer/aardrijkskunde
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
27 november 2018
Eind Datum
23 december 2018
Functie naam
Geschiedenis
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Aanvang functie
1 januari 2019
Organisatie
Meerpaal
Website

Meerpaal zoekt i.v.m. zwangerschapsverlof van de huidige docent, tijdelijk een docent geschiedenis i.c.m. maatschappijleer en aardrijkskunde voor 0,8 fte.

Meerpaal zoekt i.v.m. zwangerschapsverlof van de huidige docent van 1 januari 2019 tot en met 1 mei 2019 een docent geschiedenis i.c.m. maatschappijleer en aardrijkskunde voor 0,8 fte.

De Meerpaal is een overzichtelijke school voor vmbo-t (mavo), -kader en -basis met leerwegondersteuning. Enerzijds zijn wij een duidelijke en voorspelbare school met heldere regels waar iedereen zich aan houdt, anderzijds staat de ontwikkeling en behoefte van elk kind voorop. Vijftig procent van de leerlingen haalt het diploma op een hoger niveau dan het basisschooladvies. Het begrijpen en verder brengen van leerlingen zien wij als een belangrijk onderdeel van ons vak.
 
Meerpaal is een van de acht scholen van CSG Calvijn. De scholen van CSG Calvijn gaan mee met de tijd, werken nauw met elkaar samen en delen kennis en middelen. We bieden een inspirerende werkomgeving, waarbij persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingen vanzelfsprekend zijn. Alle Calvijnscholen dragen met trots het keurmerk ‘goed’ van de Onderwijsinspectie. Ga jij ook voor uitstekend onderwijs, dan ben je bij ons van harte welkom!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.