Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Geschiedenis
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
12 september 2019
Eind Datum
22 september 2019
Functie naam
Geschiedenis
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Gouda
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
LB/LC
Organisatie
mboRijnland
Website

mboRijnland uit Gouda zoekt een Docent Geschiedenis per z.s.m.

Ben jij een ervaren (- en bevoegd) docent en heb je affiniteit met onze studenten onderwijsassistent? Dan zijn wij, team Welzijn Woerden, op zoek naar jou!
 
Voor het nieuwe studiejaar zoeken wij een collega, die het vak Geschiedenis weet te verbinden aan de beroepsgerichte vakken. 

Inhoudelijke kennis en pedagogische en didactische vaardigheden vinden wij belangrijk. Hoe jij dit hebt opgedaan kan variëren; bijvoorbeeld door middel van een lerarenopleiding of PDG. Daarnaast is werkervaring binnen het mbo een pré. Ook vaardigheden op
het gebied van klassenmanagement en organisatorisch vermogen zijn nodig in deze baan.  

Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar een docent die plezier heeft in lesgeven, kan motiveren, goed contact kan maken met uiteenlopende studenten en een veilige en uitdagende leeromgeving kan creëren in de klas. Het is belangrijk dat je je op je gemak
voelt in een kleinschalig, toegewijd team in een veranderende en dynamische organisatie.   

 

Wat ga je doen? 

 • Je verzorgt gemiddeld 4 lessen op het gebied van of Geschiedenis; 

 • Je begeleidt studenten in hun leerproces zowel op vakinhoudelijke alsook bij de persoonlijke ontwikkeling; 

 • Je levert een bijdrage aan de onderwijsontwikkelingen binnen Welzijn Woerden. 

Afhankelijk van opleiding, ervaring en bevoegdheid word je ingedeeld en ingeschaald in de functie docent LB of LC van de cao MBO. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract tot 31 juli 2020, met de intentie om je langer aan onze organisatie te
verbinden. 

 

 Verder biedt mboRijnland o.a. de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden: 

 • bijdrage aan (collectieve) ziektekostenverzekering. 

 • bring your own device regeling, tegemoetkoming in de aanschaf van een laptop. 

 • Vervoersregeling, bestaande uit een ov-businesscard en fietsregeling.  

 

Naast deze voorwaarden stimuleren wij de ontwikkeling van onze medewerkers door het aanbieden van (interne) trainingen en cursussen via onze mboRijnland Academie. 

Over mboRijnland
Trots op mbo

In onze naam benadrukken we hoe trots we zijn op ons middelbaar beroeps­onderwijs. Wij leiden studenten op tot echte vakmensen. Vakkrachten die echt iets toevoegen aan onze omgeving. Ook geven we studenten de kans om zich persoonlijk te ontwikkelen. Wij geloven in hun mogelijkheden, in hun talenten, in hun drijfveren. Onze studenten hebben de toekomst.

Méér dan mbo

Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.

Onze regio

Ons onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van de regio Rijnland. Het is de regio waarin we samenwerken met bedrijven, andere onderwijsinstellingen, politiek en maatschappelijke instellingen.  Dat doen we vanuit onze scholen in:

 • Alphen aan den Rijn;
 • Gouda;
 • Leiden;
 • Leidschendam-Voorburg;
 • Woerden;
 • Zoetermeer.

Rijnlands denken

mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.