Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Godsdienst/Levensbeschouwing
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
10 november 2020
Eind Datum
10 december 2020
Functie naam
Levensbeschouwing
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2-0,3
Plaats
Oud Beijerland
Aanvang functie
04-01-2021
Loon indicatie
LB
Organisatie
CSG Willem van Oranje
Website

Docent Godsdienst/Levensbeschouwing wegens vervanging van zwangerschapsverlof

Wij zijn op zoek naar een docent Godsdienst/Levensbeschouwing wegens vervanging gedurende een periode van zwangerschapsverlof (januari t/m april 2021) Het betreft 6-9 lesuren in de onderbouw van havo/vwo; de uren zijn ingeroosterd op vrijdag.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die bevoegd is en/of ervaring heeft in het verzorgen van lessen godsdienst in de onderbouw van het VO en beschikbaar is op vrijdag.

Conform CAO-VO.

De C.S.G. Willem van Oranje is een school voor voortgezet onderwijs, met een brede regionale functie. Wij bieden mavo, (tweetalig) havo, (tweetalig) atheneum en tweetalig gymnasium. De school is gehuisvest in 2 goed geoutilleerde gebouwen in Oud-Beijerland. Op onze locatie Zoomwijck wordt onderwijs verzorgd voor havo en vwo; op de locatie Poortwijk is de mavo-afdeling gevestigd. De scholengemeenschap telt in totaal ca. 1750 leerlingen en ca. 170 personeelsleden.

Het onderwijs is er op gericht dat iedere leerling, al naar gelang aanleg en mogelijkheden, passend onderwijs geboden wordt. Er is ruim aandacht voor buitenlesactiviteiten en er heerst een plezierig leer- en werkklimaat. Al onze lokalen zijn voorzien van een smartboard.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.