Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Godsdienst
Dienstverband
Toegevoegd op
9 oktober 2020
Eind Datum
9 november 2020
Functie naam
Levensbeschouwing
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 - 0,5
Provincie
gelderland
Plaats
Ermelo
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
LB - LC
Organisatie
Chr. College Groevenbeek
Website

Wegens ziektevervanging is het Christelijke College Groevenbeek per direct op zoek naar een Docent Godsdienst. Het gaat hierbij om 10 lesuren in de onderbouw van de sector Atheneum / Havo.

Wegens ziektevervanging is het Christelijke College Groevenbeek per direct op zoek naar een Docent Godsdienst. Het gaat hierbij om 10 lesuren in de onderbouw van de sector Atheneum / Havo.

Haal jij er plezier uit zelf jouw lessen te ontwikkelen en leerlingen te helpen ontdekken wat zij leuk vinden? Hecht jij veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en aan die van jouw leerlingen? Dan is dit de vacature voor jou!

Als docent Godsdienst heb je naast het overbrengen van kennis ook een belangrijke rol in de persoonlijke levensbeschouwelijke ontwikkeling van leerlingen. Je geeft zelf jouw lessen vorm en zorgt ervoor dat er ruimte is tijdens de les voor deze persoonlijke
ontwikkeling van leerlingen.
 

– Je bent bevoegd docent of docent in opleiding;
– Je bent enthousiast over jouw vak en weet dit op leerlingen over te brengen;
– Je werkt graag samen in een team en bent sociaal en communicatief vaardig.
 

Je komt te werken in een prettig en bevlogen team. Samen met jouw collega’s werk je continu aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat jij als nieuwe medewerker goed jouw weg kan vinden binnen onze school. Daarom
krijg je binnen jouw sectie een begeleider toegewezen, bij wie je terecht kan met alle vragen. Daarnaast krijg je individuele begeleiding van een ervaren coach.

Hiernaast krijg jij:
– De beschikking over alle middelen om jouw werk goed uit te voeren, waaronder een iPad en een laptop;
– De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen van de Groevenbeek Academie;
– Een benoeming in functieschaal LB, voor ervaren docenten is een indiensttreding in een hogere schaal bespreekbaar
– Een eindejaarsuitkering van 8%.
 

Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo. Groevenbeek heeft twee locaties, in Ermelo en Putten.
De locatie Ermelo bestaat uit twee gebouwen die aan elkaar vastzitten: een gebouw voor de leerlingen van tvwo/atheneum/havo (1450 leerlingen) en een gebouw voor de leerlingen van het vmbo (1050 leerlingen). In beide afdelingen werken ongeveer 130 medewerkers. De locatie Putten is een kleinschalige vmbo-school en telt 550 leerlingen en 55 medewerkers.
Mede door de rustige omgeving van de locaties en de verdeling in overzichtelijke afdelingen biedt de school een veilig en sfeervol leefklimaat.
Groevenbeek is een open christelijke school met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Ons doel is de vorming van evenwichtige mensen met durf en vertrouwen, die maatschappelijk betrokken zijn en zich gedragen als verantwoordelijke wereldburgers.
Onze kernwaarden zijn: veelzijdig – vriendelijk – vertrouwen.

  • Groevenbeek is veelzijdig: een breed onderwijsaanbod, veel keuzemogelijkheden, bruisend van activiteiten, oog voor de vele talenten van onze leerlingen, brede vorming.
  • Groevenbeek heeft een vriendelijke en tegelijk duidelijke pedagogische sfeer en staat voor persoonlijke aandacht en ondersteuning, goede samenwerking en een prettige werksfeer.
  • Groevenbeek staat voor vertrouwen in de mogelijkheden van onze leerlingen, de samenwerking met de ouders en de deskundigheid en betrokkenheid van onze medewerkers, met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.

Leren doen we samen:
De slogan van de school is: leren doen we samen. Dit betekent dat we het belangrijk vinden dat leerlingen en  docenten goed samenwerken. We bedoelen met de slogan ook dat we goede contacten en samenwerking tussen de school en de ouders heel belangrijk vinden.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.