Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent godsdienst,

Corderius College uit Amersfoort zoekt een Docent godsdienst, per 28-01-2019

Met ingang van 28 januari 2019 zoekt het Corderius College een
docent godsdienst, eerste- of tweedegraads (0,55 fte)
Het betreft een tijdelijke benoeming in de vervanging wegens zwangerschapsverlof
 

 

Wie zoeken we     
We zoeken een enthousiaste, gedreven collega die een actieve bijdrage kan leveren aan het uitdragen van onze kernwaarden betrokken, verantwoordelijk en veilig.
Wij hechten veel waarde aan zelfreflectie, persoonlijke groei en samenwerking in het vakgebied.
Je beschikt over een 1e of 2e graads lesbevoegdheid en bent bereid en in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen.

Wat bieden we
Op de functie is de cao VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijke benoeming in de vervanging wegens zwangerschapsverlof t/m het einde van het schooljaar 2018-2019.

Het Corderius College is een christelijke school voor gymnasium, atheneum, havo en mavo, is gevestigd in Amersfoort en maakt deel uit van de Meerwegen scholengroep. De school geeft in haar beleid “Ruimte aan talent” en wil er zo aan bijdragen dat elke leerling zich kan ontplooien, gegeven zijn of haar talenten. Dat sluit aan bij de brede instroom van mavo tot en met gymnasium.

Het Corderius College is een school met een open en persoonlijk karakter en herkenbare christelijke waarden en normen. De school zegt wat zij doet en doet wat zij zegt – en wordt als zodanig ook door ouders en leerlingen herkend. Er leren en werken ruim 1700 leerlingen en 180 medewerkers.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.