Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent Godsdienst
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
13 februari 2020
Eind Datum
11 maart 2020
Functie naam
Levensbeschouwing
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2 - 0,25
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Zoetermeer
Aanvang functie
n.t.b.
Loon indicatie
LB/LC/LD
Organisatie
Oranje Nassau College
Website

Vacature voor docent Godsdienst

Op het Oranje Nassau College (ONC) in Zoetermeer, vestiging Parkdreef
(mavo, havo, vwo) heeft per n.t.b. een vacature voor de functie van
docent Godsdienst
. Het gaat hierbij om een structurele baan, door de sterke groei van de school. De omvang van de vacature bedraagt circa 0,2 – 0,25 fte.  

Kijk voor een indruk van de school op parkdreef.onc.nl.
 
Flexrooster
De school werkt met het flexrooster. Dat houdt in dat leerlingen elke week vijf momenten kiezen waarop ze werken aan hun huiswerk, groepswerk, talenturen of extra vakondersteuning volgen.   
 
ONC Parkdreef is een school die gewoon is én bijzonder. Gezellig en ondernemend. Persoonlijk en duidelijk. Overzichtelijk, veilig en met een warme sfeer. Een school die leerlingen laat bloeien en groeien en hen stimuleert tot goede resultaten.

Grensverleggend, ondernemend!
Op ONC Parkdreef dagen we de leerling uit om de eigen grenzen te verleggen. Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik nog meer? De leerling ontdekt dit tijdens de lessen, de flexuren en door alle activiteiten die we ondernemen. Zo hebben we de talenturen Sportklas,
Research & Technology, Art en Outdoor Education. De leerling kan extra vakken volgen en voor de talen Engels, Frans en Duits een internationaal erkend certificaat halen. In de maatschappelijke en bedrijfstage, debatwedstrijden, diverse excursies en (uitwisselings)projecten
met veelal een sociaal thema, krijgt de leerling volop de kans kennis, vaardigheden en levenservaring op te doen.

ONC Parkdreef is een school met ambitie waar leerlingen en personeelsleden de mogelijkheden krijgen grenzen te verleggen en te ondernemen.

Samen
Door al deze activiteiten – in en buiten de les – helpen we de talenten van de leerlingen verder te ontwikkelen. Zo kunnen zij het diploma halen dat bij hun mogelijkheden en dromen past. De leerling kan dit niet alleen. We leggen daarom een nadruk op samen
werken, samen leren en elkaar helpen.

Van de sollicitanten verwachten wij dat zij in het bezit zijn van een eerste- of tweedegraadsbevoegdheid voor het vak of de studie daarvoor volgen. Ook nodigen wij zij-instromers uit om te solliciteren. 

De functies LB, LC en LD behoren tot de mogelijkheden.

Met ieder personeelslid wordt jaarlijks een resultaat- en ontwikkelgesprek gevoerd. In dit gesprek wordt ook de beoordeling van het functioneren besproken. Een continu goede beoordeling kan leiden tot (een voordracht voor) benoeming in een LC- of LD-functie.
De school begeleidt nieuwe docenten en biedt studie- en  ontwikkelingsmogelijkheden.

Over Oranje Nassau College
Het Oranje Nassau College is een brede scholengemeenschap met twee vestigingen. Op ONC Clauslaan zijn de opleidingen bbl, kbl en mavo met waar nodig leerwegondersteuning gevestigd. Op ONC Parkdreef de opleidingen mavo, havo en vwo (atheneum en gymnasium).

Het ONC is een open, christelijke school met ruimte en respect voor ieders overtuiging. Het is een persoonlijke school met duidelijke leefregels waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. De leerling krijgt bij ons volop de kans om kennis, vaardigheden en levenservaring op te doen. Het doel is om elke leerling een niveau te laten halen dat past bij zijn of haar talent. Dit doen we door te variëren in instructiewijze en instructietijd, in begeleidingsvormen en in toetsvormen, door binnen- en buitenschools leren. Onderwijs op maat draagt zo bij aan de brede ontplooiing van de leerling, aan talentontwikkeling en excellentie.

De leerling leert actief, in samenwerking met anderen en krijgt afwisselend en vernieuwend onderwijs, waarbij we rekening houden met de persoonlijke mogelijkheden en belangstelling. Zo behalen onze leerlingen hun diploma en worden zij goed voorbereid op het vervolgonderwijs en onze snel veranderende samenleving. De rol van de docent als coach is hierin van groot belang. We bieden een uitdagende werkomgeving met goede begeleiding en opvang van nieuwe docenten.

ONC Clauslaan, VMBO TOTAAL!
Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

ONC Parkdreef, grensverleggend ondernemend
Op ONC Parkdreef dagen we je uit om je eigen grenzen te verleggen. Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik nog meer! Dat ontdek je tijdens de lessen, de talenturen en alle grensverleggende activiteiten die we ondernemen.

Het ONC maakt deel uit van de Unicoz Onderwijsgroep. Unicoz is de grootste onderwijsorganisatie in Zoetermeer en omstreken en bestaat uit voortgezet en primair onderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.