Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Horeca (0,8 wtf)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
20 november 2020
Eind Datum
28 november 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 FTE
Provincie
gelderland
Plaats
Arnhem
Aanvang functie
20-11-2020
Organisatie
De Onderwijsspecialisten
Website

De Onderwijsspecialisten uit Arnhem zoekt een Docent Horeca (0,8 wtf) per 20-11-2020

“Wij zijn speciaal op zoek naar jou”

Gezocht: docent Horeca voor Briant College

We zijn op zoek naar een docent Horeca voor onze vmbo-leerlingen in het derde en vierde leerjaar. Eentje voor wie het vanzelfsprekend is dat de ontwikkeling van de leerlingen centraal staat. Als docent ben je altijd op zoek naar het juiste pedagogische klimaat om maatwerk te leveren voor jouw leerlingen. Deze inzichten deel je met collega’s. En collega’s delen die van hen met jou. Zo worden we samen beter en verzilveren we kansen om leerlingen te laten ontwikkelen.

Wil jij graag met onze doelgroep werken én kun je onderstaande punten afvinken, dan ben jij de collega die we zoeken.

Jij:

  • hebt een pabo-diploma en/of ervaring met het lesgeven in theorie en praktijkvakken Horeca,
  • weet de juiste didactische en pedagogische interventies toe te passen,
  • staat stevig in je schoenen om de uitdaging met onze leerlingen aan te gaan,
  • en werkt graag samen met je collega’s om het beste in leerlingen naar boven te halen,
  • hebt affiniteit en/of ervaring met leerlingen van 12 jaar en ouder.

Concreet gaat het om een tijdelijke baan in verband met zwangerschapsvervanging voor 0,8 wtf, van 1 december 2020 tot en met 30 april 2021 op het Briant College in Arnhem. Als docent ontvang je een salaris in schaal L10 en werk je volgens de cao primair onderwijs.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal (basis) onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en samenwerkingspartners. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s om verder te komen.

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Harald Hentenaar, directeur van het Briant College. Meer informatie? Kijk op www.briantcollege.nl of bel met Harald op 06 – 53 25 77 17.

Reacties kunnen worden ingezonden tot en met 27 november 2020. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 48. De gesprekken vinden plaats conform de richtlijnen van het RIVM.

Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer: 20-125

Werkweek
0,8 FTE

Over Briant College
Briant College: de balans tussen inhoud en energie.

Met zo’n 50 collega’s bieden we voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen van 12 tot 20 jaar, met moeilijk verstaanbaar gedrag. En dat is topsport: elke dag kijken we naar het positieve in de leerlingen én naar wat hen motiveert. Samen met onze leerlingen maken we plannen over hoe en wat zij willen leren. Zo leveren we maatwerk met een goede balans tussen de zaken waar leerlingen energie van krijgen, en de noodzakelijke inhoud. Leerlingen gaan hier weg met een diploma. Maar we krijgen pas echt een kik als ze dat doen als gelukkige, sociaalvaardige mensen.

De Onderwijsspecialisten bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat deze leerlingen moeilijk leren of omdat zij een lichamelijke of meervoudige beperking, een chronische ziekte of gedragsproblemen hebben. We bieden onderwijs op onze eenentwintig scholen en zetten onze expertise in om samen met partners onderwijs en ondersteuning op maat te realiseren.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.