Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent horeca, bakkerij en recreatie 2de graad
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
8 november 2018
Eind Datum
16 november 2018
Functie naam
Horeca en Toerisme
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5000 - 0,6000
Provincie
gelderland
Plaats
Lochem
Aanvang functie
07-01-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Staring College
Website

Staring College uit Lochem zoekt een docent horeca, bakkerij en recreatie 2de graad per 07-01-2019

Het Staring College te Lochem en Borculo zoekt:

Docent horeca, bakkerij en recreatie (HBR) 2de graad 0,5000 – 0,6000 fte bovenbouw, locatie Herenlaan 2 te Borculo.
Het betreft een tijdelijke aanstelling wegens zwangerschapsverlof.
Periode: 7 januari t/m 19 april 2019.

Inlichtingen bij: de heer R. Ravenshorst, afdelingsleider leerjaar 3/4 vmbo-b/k, tel. 0545-271413.

 

Het Staring College is een brede scholengemeenschap met vestigingen in Lochem en Borculo. De school verzorgt onderwijs voor leerlingen van de vmbo basisberoepsgerichte leerweg tot en met het gymnasium. De grootste woonkernen in het voedingsgebied zijn Lochem, Laren, Ruurlo en Borculo. Het Staring College heeft een streekfunctie. Het totaal aantal leerlingen is ruim 2000 en het aantal medewerkers ruim 200.
 
De hoofdvestiging in Lochem is gehuisvest in een prachtig gebouw. Hier wordt het volledige onderwijsaanbod verzorgd van vmbo/mavo tot en met gymnasium, uitgezonderd leerjaar 3 en 4 van het beroepsgerichte vmbo.
 
De kleinschalige school aan de Beukenlaan in Borculo huisvest de leerjaren 1 en 2 van vmbo tot en met vwo en bovendien het mavo, leerjaar 3 en 4. Bij het mavo wordt een beroepsgericht vak aangeboden. Het karakteristieke gebouw aan de Herenlaan is weliswaar op leeftijd, maar goed onderhouden. Het onderwijsaanbod is leerjaar 3 en 4 van de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg met de afdelingen zorg en welzijn breed, mobiliteit en transport, economie en ondernemen en horeca, bakkerij en toerisme.
 
Het onderwijs in het Staring College is kleinschalig georganiseerd in negen afdelingen met elk een eigen afdelingsleider. De directie bestaat uit de bestuurder en de directeur onderwijs. De afdeling bedrijfsvoering (centrale administratie, netwerkbeheer en personeelszaken) ondersteunt het bestuur, de directie en de afdelingsleiders.
 
Het Staring College staat bekend om zijn prettige sfeer, open klimaat en veilige leeromgeving. Het onderwijs is te omschrijven als eigentijds en solide. De laatste jaren zijn we intensief bezig met onderwijsontwikkeling gericht op het verbeteren van het leren van de leerling. De leerlingbegeleiding en –ondersteuning getuigen van grote betrokkenheid van de medewerkers. De resultaten van de school zijn al jarenlang uitstekend te noemen.
 
Het motto van de school is ‘dichter bij de leerling’. Wij willen nadrukkelijk aandacht geven aan de vertaling van dit motto in het onderwijs, de leerlingbegeleiding en bij het werk van de onderwijsondersteunende diensten.
 
Zie voor meer informatie onze website: www.staring.nl
En onze schoolgids

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.