Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent ICT
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
1 juli 2020
Eind Datum
18 juli 2020
Functie naam
ICT-docent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1 FTE
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Gouda
Aanvang functie
1-8-2020
Loon indicatie
LB, CAO mbo
Organisatie
mboRijnland
Website

mboRijnland uit Gouda zoekt een Docent ICT per 1-8-2020

Als docent ICT Beheer in Gouda verzorg je de lessen op het gebied van applicatiebeheer en het installeren van hardware en software. Heb jij actuele praktijk kennis en weet jij onze studenten te inspireren voor het vak, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie over deze vacature op onze
website

Meer informatie over deze vacature vind je op onze
website
!

Méér dan mbo
Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.
Onze studenten hebben de toekomst.

Rijnlands denken
mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.