Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Informatica 1e graads
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
21 augustus 2018
Eind Datum
1 oktober 2018
Functie naam
ICT-docent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,25
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Leidschendam
Aanvang functie
27/10/2018
Organisatie
Veurs Lyceum
Website

Veurs Lyceum uit Leidschendam zoekt een Docent Informatica 1e graads per 27/10/2018

Met ingang van 27 oktober 2018 hebben wij een vacature Informatica voor 0,25 WTF. Het betreft de klassen 4 en 5 Havo.

Schoolprofiel:
Het Veurs Lyceum is een dynamische school voor mavo, havo en vwo in Leidschendam. We hebben een gericht programma voor álle leerlingen op het gebied van vaardigheidsonderwijs: de Talentstromen op het gebied van Sport, Science en Kunst & Media. 
Daarnaast werkt het Veurs Lyceum sinds schooljaar 17/18 volgens het zgn. flexrooster. Onze vaklessen duren 80 minuten. Leerlingen volgen 3 of 4 vaklessen per dag en hebben daarnaast ruimte in het rooster om per week zelf 5 lessen van 40 minuten te volgen in
een huiswerkklas, bij een vakdocent of in een stiltelokaal. Op onze website vindt u meer informatie.

Een kleine 900 leerlingen volgen onderwijs dat wordt gegeven en ondersteund door zo’n 100 personeelsleden. Voor overige informatie over het Veurs Lyceum verwijzen we graag naar onze website www.veurslyceum.nl.

Conform de CAO-VO.

Het Veurs Lyceum is een dynamische school voor mavo, havo en vwo in Leidschendam. We hebben een gericht programma voor álle leerlingen op het gebied van vaardigheidsonderwijs: de talentstromen op het gebied van Sport, Science en Kunst&Media.

Daarnaast werkt het Veurs Lyceum sinds schooljaar 2017-2018 met het zgn. flexrooster. Onze vaklessen duren 80 minuten. Leerlingen volgen 3 of 4 vaklessen per dag en hebben daarnaast ruimte in het rooster om per week zelf minimaal 5 lessen van 40 minuten te volgen in een huiswerkklas, bij een vakdocent of in een stiltelokaal. Op onze website vindt u meer informatie.

Ruim 850 leerlingen volgen onderwijs dat wordt gegeven en ondersteund door zo'n 100 personeelsleden. Er heerst een veilige, open en gezellige sfeer, waarin betrokken docenten collegiaal samenwerken. Voor overige informatie over het Veurs Lyceum verwijzen we graag naar onze website www.veurslyceum.nl.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.