Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Informatica, 1e graads
Functie naam
ICT-docent
Toegevoegd op
7 december 2018
Eind Datum
7 februari 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,40 (0,80)
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hoorn
Aanvang functie
01-09-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Tabor College
Website

Tabor College uit Hoorn zoekt een Docent Informatica, 1e graads per 01-09-2019

Oscar Romero is een school voor mavo, havo en vwo, die leerlingen kansen biedt op een optimale ontplooiing in een prettige en veilige omgeving.

Met ingang van het nieuwe schooljaar (1 september 2019) zoeken wij een 1e graads docent Informatica. 

Onze nieuwe collega kan iemand zijn die zijn studie nog moet afronden, of die bereid is om een studie tot informaticadocent te starten. Een combinatie met enig ander vak is bespreekbaar.
We zoeken een docent met passie voor het onderwijs, die actief betrokken wil zijn bij het nieuwe examenprogramma voor het vak informatica in de bovenbouw en ICT-onderwijs in het algemeen (digitale geletterdheid).

De vacature is voor het eerste jaar ca. 0,4 fte, waarna vanaf schooljaar 2020-2021 een uitbouw naar ca. 0,8 fte mogelijk is omdat dan onze huidige docent informatica met pensioen gaat.

 

 

Het Tabor College te Hoorn is een brede scholengemeenschap en biedt als college onderwijs aan ruim 4300 leerlingen op drie verschillende scholen: d’Ampte, Oscar Romero en Werenfridus.

d’Ampte is een vmbo-school en biedt de leerling alle leerwegen en vele uitstroomprofielen in de sectoren Techniek (ook vakcollege), Zorg & Welzijn (ook vakcollege) en Economie en de intersectorale opleiding Sport, Dienstverlening & Veiligheid.
Oscar Romero is een school voor mavo, havo en vwo, die leerlingen kansen biedt op een optimale ontplooiing in een prettige en veilige omgeving.
Werenfridus is een school voor havo, atheneum, gymnasium en tweetalig onderwijs. Dé school voor slimme leerlingen met ambitie.

De leiding van het Tabor College is in handen van het College van Bestuur, verantwoordelijk voor de strategie van het Tabor College. De drie scholen binnen het College geven op eigen wijze invulling aan de doelstellingen van het Tabor College. De scholen binnen het Tabor College kunnen gekenmerkt worden als scholen waar niet ‘slechts’ op de winkel gepast wordt, maar waar onderwijsontwikkeling nadrukkelijk op de agenda staat. 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.