Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent ISK 401006

SCOPE scholengroep (Voortgezet Onderwijs) uit Alphen aan den Rijn zoekt een Docent ISK 401006 per per direct

Vanwege de pensionering van een collega is er een vacature ontstaan van
 
                                                                   ongeveer 0,6 fte met daarin 16 lessen.

De isk-afdeling van het Groene Hart Leerpark is gevestigd aan de Bosparkweg 4 in Alphen aan den Rijn. Het Groene Hart Leerpark is een vestiging voor vmbo basis- en kaderberoepsgerichte en gemengde leerweg en maakt onderdeel uit van SCOPE scholengroep.Momenteel
zijn er ongeveer 68 leerlingen binnen de isk.
 
Op de isk-afdeling wordt les gegeven aan leerlingen uit de gemeente Alphen aan den Rijn en omliggende gemeenten die de Nederlandse taal niet of onvoldoende beheersen om te kunnen deelnemen aan reguliere vormen van onderwijs in Nederland. Centraal staat het
leren van de Nederlandse taal en cultuur en het aanleren van schoolse vaardigheden. Middels intensief taalonderwijs worden leerlingen gedurende circa twee jaar voorbereid op een opleiding binnen het voortgezet onderwijs of het middelbaar beroepsonderwijs.

De docenten van de isk staan voor de uitdagende taak om het onderwijs op het juiste niveau aan te bieden en voldoende persoonlijke aandacht en zorg te bieden. Er is een ontwikkeling in gang gezet om te werken in niveaugroepen en met duidelijke leerlijnen.
 

We zoeken een enthousiaste en ervaren docent met een afgeronde NT2-opleiding, die bekend is met het werken in een internationale schakelklas. Een teamspeler, die in staat is om te differentiëren en ook lessen kan schrijven. Kennis van (en ervaring met)
leerlijnen is een pre.
 

Inschaling vindt plaats op basis van competenties en ervaring.

SCOPE scholengroep is de grootste onderwijsorganisatie in Alphen aan den Rijn en omstreken.De scholengroep bestaat uit twaalf basisscholen, een school voor zeer moeilijk lerenden, een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vier vestigingen en een school voor praktijkonderwijs.

Bij SCOPE scholengroep werken, verdeeld over de scholen en het bestuurskantoor, zo’n 800 medewerkers. Ruim 650 docenten en leerkrachten geven les aan ongeveer 6.250 leerlingen. Naast de docenten en leerkrachten zijn er nog veel meer mensen direct en indirect met het onderwijs en de zorg voor leerlingen bezig.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.