Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent ISK/NT2
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
29 november 2018
Eind Datum
14 december 2018
Functie naam
NT 2
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Heemskerk
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
conform CAO-VO
Organisatie
Kennemer College Beroepsgericht
Website

I.v.m. het groeiend aantal leerlingen binnen onze ISK afdeling zijn wij per direct op zoek naar een enthousiast docent NT2

Het betreft een vacature tot en met 31 juli 2019. De lessen staan gepland op maandag en vrijdag.
Bij jou staat het leerproces van de leerling centraal. Je bent breed inzetbaar binnen ISK (van instroom tot uitstroom). Je bent een echte teamspeler.
Je werkt in een team dat met veel passie goed onderwijs biedt aan en een veilige schoolomgeving creëert voor onze leerlingen. Een uitdagende werkplek waar jij het verschil kunt gaan maken.

 

Het Kennemer College is een brede scholengemeenschap met een compleet onderwijsaanbod van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. De school is gevestigd in Beverwijk en Heemskerk en telt in totaal ongeveer 3.500 leerlingen.
De school is in beweging, is maatschappelijk betrokken en werkt toekomstgericht. Het Kennemer College is een school die leerlingen kansen biedt en sterk is in het ontwikkelen van talenten die leiden tot diplomering, certificering of werk.
Alle opleidingen bieden onderwijs gericht op een specifieke doelgroep en zijn toegesneden op het type leerling dat daarbij hoort. We staan voor kwalitatief goed onderwijs in een uitdagend en veilig leer- en leefklimaat.
De beide sectoren (vmbo/pro en havo/vwo) zijn uitstekend gehuisvest in gebouwen met een eigentijdse uitstraling en beschikken over moderne voorzieningen.
Het Kennemer College is een aantrekkelijke werkgever die medewerkers op persoonlijk niveau coacht en goede arbeidsvoorwaarden biedt. Ook voor de medewerkers wil de school kansen bieden om zich verder te ontwikkelen. Van hen wordt verwacht dat zij zich met passie en betrokkenheid inzetten om waar te maken waar de school voor staat.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.