Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Kinderopvang
Dienstverband
Toegevoegd op
5 oktober 2020
Eind Datum
6 november 2020
Functie naam
Pedagogiek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0000
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Zoetermeer
Aanvang functie
27-09-2020
Organisatie
mboRijnland
Website

mboRijnland uit Zoetermeer zoekt een Docent Kinderopvang per 27-09-2020

Ben jij onze nieuwe collega die het hart van onze studenten weet te raken? Heb je ervaring in het werkveld kinderopvang en ben je daarnaast een bevoegd docent? Dan hebben wij wellicht een hele mooie uitdaging binnen mboRijnland! Voor het schooljaar 2020-2021 zoeken we voor  MBO College Welzijn en Gezondheidszorg, team Zoetermeer een ervaren en bij voorkeur bevoegde docent voor de MBO opleiding kinderopvang. Als docent binnen deze opleiding leer je de studenten alle fijne kneepjes van het vakgebied waarbij de focus tijdens de opleiding ligt op het samenwerken, aansturen en het leren kennen en begrijpen van je doelgroep.

Wat ga je doen?

– Je bereidt lessen voor en geeft zowel klassikale als digitale lessen op het gebied van kinderopvang;
– Je begeleidt studenten in hun leerproces, op vak inhoud maar ook in hun persoonlijke ontwikkeling;
– Naast lesgeven vindt je het ook leuk om je te richten op Studieloopbaanbegeleiding;
– Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en afstemming van het onderwijscurriculum.

Wie zoeken we?

Pedagogisch/didactische bekwaamheden vinden we natuurlijk belangrijk: kun je goed contact maken met uiteenlopende studenten, ze motiveren, een veilige en uitdagende leeromgeving creëren in de klas? Ook vaardigheden op het gebied van klassenmanagement en organisatorisch vermogen zijn nodig in deze baan.
Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar een docent die plezier heeft in mbo-onderwijs, die goed kan improviseren en een teamspeler is. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt in een veranderende en dynamische organisatie.
Belangrijk voor ons is bovendien dat je een bevoegd docent bent. Bevoegd docent zijn kan op verschillende manieren. Indien je minimaal een HBO diploma hebt en ervaring in het vak dan bieden wij je de mogelijkheid om je bevoegdheid voor het MBO te halen.

Functie-eisen

– De kandidaat beschikt over de volgende kennis en vaardigheden
– Onderwijsbevoegdheid 2de graad;
– Goed kunnen organiseren en differentiëren in de klas;
– Bekendheid met de opleidingsstructuur van het MBO;
– Relevante werkervaring binnen de ;kinderopvang;
– Kennis van Consortium-beroepsgerichte examinering is een pré.

Wat bieden wij?

De afgelopen periode heeft bewezen dat goed opgeleide Pedagogisch medewerkers belangrijk zijn voor onze maatschappij. Daar zet het team zich met enthousiasme, met oog voor de studenten en haar omgeving, vol voor in en ze verwelkomen je graag.

Daarnaast bieden wij:

– 8,33% eindejaarsuitkering;
– Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
– De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen;
– 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling;
– Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
– Een laptop volgens onze BYOD-regeling;
– Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
– Ruime scholingsfaciliteiten.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met vacature verantwoordelijke Teamleider, Marianne Molsbergen per mail op: mmolsbergen@mborijnland.nl.

Solliciteren?

Zie je het helemaal zitten om te starten als docent Kinderopvang bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onze eigen website en voeg je motivatiebrief en CV toe.  Reageren kan tot 16 oktober 2020

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst.

Na je sollicitatie

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie.

Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus

Méér dan mbo
Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.
Onze studenten hebben de toekomst.

Rijnlands denken
mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.