Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Klassieke Talen (0,6 – 0,75 fte)

Stedelijk Gymnasium Arnhem uit Arnhem zoekt een Docent Klassieke Talen (0,6 – 0,75 fte) per zsm

DE UITDAGING
Per direct zijn wij opzoek naar een enthousiaste docent Klassieke Talen. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van 14-18 lessen Grieks en Latijn aan de onderbouw- en bovenbouw van het Gymnasium.

PROFIEL
Om deze functie succesvol in te vullen zoeken wij een docent Klassieke Talen die: 
– in bezit is van een 1e graads onderwijsbevoegdheid, enige aantoonbare werkervaring heeft, bij voorkeur op het Gymnasium;
– affiniteit heeft met gymnasiaal onderwijs en leerlingen weet te
  inspireren en motiveren voor het vak Klassieke Talen;
– teamspeler is en zelfstandig kan werken;
– in kansen en mogelijkheden denkt, oplossingsgericht is;
– de samenwerking zoekt, reflecteert op eigen handelen en initiatief neemt;
– open en toegankelijk is.

WIJ BIEDEN
Een inspirerende werkomgeving, een afwisselende baan in een leuk team en een passend salaris.
Het betreft een tijdelijk dienstverband, in verband met vervanging van een tijdelijk afwezige medewerker van 0,6-0,75 fte. Ook naar een deel van de vacature kan gesolliciteerd worden.
De vervanging loopt waarschijnlijk door tot de kerstvakantie (t/m 21-12-2018).
CAO VO is van toepassing.

MEER INFORMATIE
Meer informatie over het Stedelijk Gymnasium Arnhem staat op www.gymnasiumarnhem.nl.
Meer informatie over Quadraam staat op www.quadraam.nl.
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met M. J. Stuiver, Rector, te bereiken via telefoonnummer 026 3209840.

REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot maandag 22 oktober 2018. De sollicitatiegesprekken vinden een week later plaats. Voor de verwerking van alle sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl. Als je op de vacature van jouw keuze klikt, word je direct
doorgelinkt naar de website van meesterbaan.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Let op! Sollicitaties buiten MeesterBaan om nemen wij niet in behandeling.
 

Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is een categoriaal gymnasium met een regionale functie voor Arnhem en omstreken en is in zijn geheel gericht op het ontwikkelen van bijzondere talenten. De vakken Grieks, Latijn en klassieke vorming verbinden leerlingen met de klassieke cultuur. Verreweg de meeste leerlingen gaan na hun einddiploma naar een Nederlandse of buitenlandse universiteit. Al jaren mag het Stedelijk Gymnasium Arnhem zich tot de 10 beste VWO scholen van Nederland rekenen.
De school is gehuisvest in een mooi monumentaal gebouw dat ruimte biedt aan ongeveer 1000 leerlingen en 100 medewerkers.

Zij vormen een hechte gemeenschap, waarin waarden als kwaliteit, betrokkenheid, plezier en respect de basis vormen voor de onderlinge samenwerking. De school ontwikkelt zich tot lerende organisatie en streeft naar een klimaat waarin medewerkers gestimuleerd worden verantwoordelijkheid te nemen en waarin zij zich gemotiveerd en gewaardeerd voelen. Het Stedelijk Gymnasium biedt medewerkers de ruimte zich te ontwikkelen. 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.