Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent Klassieke Talen eerste graads
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
9 november 2018
Eind Datum
25 november 2018
Functie naam
Klassieke talen
Niveau
HBO
Aantal uur per week
max. 0.4 fte
Plaats
Den Haag
Aanvang functie
4 februari 2019
Organisatie
Gymnasium Haganum
Website

vervanging wegens zwangerschap

Eén van onze collega’s  klassieke talen gaat met zwangerschapsverlof. Daarom zoeken wij voor deze sectie  een vervanger. De vervanging (6 tot 10 lesuren) loopt in ieder geval van 4 februari tot aan het einde van het schooljaar.  

De sectie klassieke talen is een grote sectie en bestaat uit 9 personen, die goed met elkaar samenwerken. We zoeken een bevoegde eerstegraads docent met ervaring. De lessen worden gegeven in klas III en hoger. Wij verwachten van docenten dat zij in staat
zijn leerlingen een gedifferentieerd programma aan te bieden in alle vaardigheden, met gebruikmaking van de mogelijkheden via ICT. Goede ICT-vaardigheden zijn daarom een noodzaak en werken met google classroom is een pré. We zoeken docenten die de leerlingen
positief begeleiden in hun leerproces, handvatten voor verdere ontwikkeling aanbieden en met hen in gesprek  gaan. 

Van nieuwe collega’s verwachten wij dat zij zich inzetten voor de school en dat betekent dat niet alleen het vakinhoudelijke aspect telt, maar zeker ook de inzet voor de school buiten de lessen.

De sollicitatiegesprekken worden op donderdag 29 november tussen 8.30- 11.00 uur gevoerd.

Het Gymnasium Haganum is een openbaar categoraal gymnasium met een kleine 800 leerlingen en 70 medewerkers. De school, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1394, is gehuisvest in een neo-renaissancistisch gebouw aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Het gebouw dateert uit 1907, is rijksmonument en ademt een bijzondere sfeer.

Wij zien een gymnasiumopleiding als een vwo-plus-opleiding, waarmee bedoeld wordt dat wij de leerling in alle vakken meer willen bieden dan voor het behalen van het diploma noodzakelijk is. Dat extra aanbod is terug te vinden in de lessen en in de activiteiten daarbuiten. Aan cultuur wordt hierbij veel aandacht besteed.

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich intellectueel, sociaal en creatief ontplooien en zelf verantwoordelijkheid nemen voor het eigen leerproces. Onze leerlingen en collega's hebben een grote variatie in kwaliteiten, meningen, levensbeschouwing, uiterlijk en gedrag. Respect voor elkaar en erkenning van gelijkwaardigheid zijn voor ons belangrijke uitgangspunten die de sfeer bepalen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.