Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent klassieke talen
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
6 december 2019
Eind Datum
19 december 2019
Functie naam
Klassieke talen
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,52 fte
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Voorburg
Organisatie
Gymnasium Novum
Website

Gymnasium Novum uit Voorburg zoekt een Docent klassieke talen per

Gymnasium Novum is een kleine school met grootse mogelijkheden. Ontdekken, ontwikkelen en ontplooien zijn onze kernwoorden. Dat geldt zowel voor onze leerlingen als onze docenten. Wij denken voortdurend na over ons onderwijs en hoe wij willen inspelen
op de ontwikkelingen in het onderwijs. Leerlingen en docenten ervaren de sfeer op onze school als bijzonder plezierig. Leerlingen voelen zich bij ons gekend en gewaardeerd. Wij bieden een breed vakkenpakket met veel keuzemogelijkheden plus extra uitdaging
en extra ondersteuning aan leerlingen die dat nodig hebben. Werken op het Novum is een bijzondere ervaring!

Het betreft een tijdelijk dienstverband vanwege vervanging voor de rest van het schooljaar, mogelijk met uitzicht op vaste uren.
Het gaat om 16 lessen in de onderbouw.

Conform de CAO-VO

Gymnasium Novum is een innovatieve kennisgemeenschap voor leergierige en ambitieuze leerlingen. Onze school telt bijna 700 leerlingen. Respect, tolerantie en interesse voor elkaar vormen hierin de basis. Ontdekken, ontplooien en ontwikkelen zijn onze kernwoorden.

De pijlers van ons onderwijs zijn keuzemogelijkheden voor leerlingen en vakoverstijging, waardoor een brede vorming plaatsvindt. In de onderbouw zijn Cambridge Engels en science+ keuzemogelijkheden. In de bovenbouw zijn er ruime mogelijkheden voor de pakketkeuze en veel extra-curriculaire activiteiten. Uit de samenwerking tussen verschillende vakken zijn vakoverstijgende modules en Novum-eigen vakken ontstaan.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.