Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Klassieke talen
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
19 juni 2019
Eind Datum
25 juli 2019
Functie naam
Klassieke talen
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,40 - 0,60
Provincie
gelderland
Plaats
Ede
Aanvang functie
01-08-2019
Organisatie
Marnix College
Website

Marnix College uit Ede zoekt een Docent Klassieke talen per 01-08-2019

Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een enthousiastie en talentvolle eerstegraads docent Klassieke talen die ons team. 

– Eerstegraads bevoegdheid klassieke talen

– conform cao-vo
– goed begeleidingstraject voor nieuwe docenten

Het Marnix College is een open, oecumenische school waar leerlingen welkom zijn, ongeacht hun achtergrond en levensovertuiging. Het Marnix is er op gericht leerlingen zo op te leiden dat zij een positieve bijdrage kunnen leveren aan de wereld van morgen.
De school biedt leerlingen op de mavo, de havo, het (tweetalig) atheneum en het gymnasium inspirerend onderwijs met een academische en internationale inslag. Onze leerlingen verlaten de school met een waardevol diploma en een flinke hoeveelheid kennis, maar ook met waardevolle vaardigheden in hun bagage. We zorgen ervoor dat onze leerlingen in staat zijn tot zelfreflectie, dat ze zichzelf durven te laten zien, zelfredzaam en veerkrachtig zijn en wij leren hen samen te werken en samen te leven.
Het onderwijsaanbod op het Marnix College is breed en divers. Leerlingen nemen deel aan Masterclasses, projectonderwijs en hebben veel keuzemogelijkheden. De school heeft een uitgebreid aanbod op het gebied van kunst en cultuur en stimuleert leerlingen actief deel te nemen aan activiteiten buiten de les en buiten de school.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.