Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Koken
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
7 september 2020
Eind Datum
22 oktober 2020
Functie naam
Zorg en gezondheid
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6-1,0
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Katwijk
Aanvang functie
1 november 2020
Organisatie
Vakcollege Rijnmond
Website

Docent koken

Heb je affiniteit met mens en dienstverlening en vind jij koken het leukste wat er is? Vind jij het daarnaast leuk om leerlingen te leren koken en specifiek VMBO leerlingen te begeleiden in alle facetten van het vak? Dan zoeken we jou! 
Als docent koken laat jij jouw leerlingen inzien welke rol jouw vak speelt in de sector mens en dienstverlening, zoals bijvoorbeeld de horeca.  
De lessen hebben een sterk praktijkgericht karakter. Dit betekent dat we van jou verwachten inventief en creatief mee te denken. Op deze manier help en motiveer je de leerlingen zich te ontwikkelen binnen het vakgebied en zich klaar te maken voor een beroep
binnen de sector mens en dienstverlening.
 

Over jou
Jij hebt
Een 2e graads bevoegdheid Zorg en Welzijn of Horeca en Voeding.
Als je bijna bent afgestudeerd of bereid bent om de opleiding te gaan volgen, vragen we  je ook te reageren. Ben je een zelfstandig werkend kok en durf je de overstap naar het onderwijs te maken, dan is dit ook je kans. Uiteraard behoort het lesgeven naast
je huidige baan in de horeca ook tot de mogelijkheden.
Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je hebt een hart voor leerlingen die met name praktijkgericht zijn, waarbij je nieuwe onderwijsmethoden niet naast je neerlegt en de uitdaging van ‘vakwerk’ aandurft.

Over ons
Jouw uitdaging
Lesgeven in een vernieuwd Vakcollege waarbij je niet terugschrikt voor het zelf ontwikkelen van lesmateriaal, waarbij je oog hebt voor de (leer)behoeftes van onze leerlingen en betrokkenheid bij de organisatie blijkt. Je bent flexibel, staat open voor feedback
en houdt van afwisseling.
Je geeft voornamelijk les aan de onderbouw en samen met je collega’s zorg je voor een afwisselend en sterk praktijk georiënteerd programma met buitenschoolse activiteiten.
 
Jouw team
Je gaat deel uitmaken van een klein team. Samen met je vakgroep (Mens en Dienstverlenen) ben je verantwoordelijk voor het aanbieden van kwalitatief goede, leuke, activerende en afwisselende lessen. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van de vakgroep
Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen.
Je wordt bij de start van jouw loopbaan begeleid door één van je sectiegenoten en één van onze coaches. Ze maken je wegwijs in onze school en in alle aspecten die daarbij horen. Wanneer je startend docent bent, bieden wij je uiteraard in je eerste jaar 20%
lesreductie en 10% in het tweede jaar, zodat je de ruimte krijgt om optimaal te ontwikkelen.

 

 

Dienstverband                     
Het gaat in eerste instantie om een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar met uitzicht op vast.
 
Wij bieden jou  
Een aantrekkelijke, ruime, uitgeruste werkomgeving met professionele, leuke en betrokken collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding/coaching en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.  
Verder bieden wij je ook: 

  • Opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid  
  • salaris conform cao VO  
  • eindejaarsuitkering van 8%   
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.    

 
 
 
 

Vakcollege Rijnmond (vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg)
Vakcollege Rijnmond biedt vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg aan ca. 650 leerlingen. Onder het motto “voor denkers en doeners” kunnen onze leerlingen zeer praktijkgericht onderwijs volgen en zich breed ontwikkelen. Dit alles in een veilige en prettige omgeving.  
 
Vakcollege Rijnmond is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestant Christelijk perspectief.  

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.