Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Kunst Amsterdam
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
31 augustus 2018
Eind Datum
31 oktober 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Vakleerkracht
Provincie
Zuid-Holland
Organisatie
DIT IS WIJS Brede School Amsterdam
Loon indicatie
€12,- tot €17,-
Aanvang functie
3 september 2018
Website
Plaats
Capelle aan den IJssel

Kunstdocent voor het basisonderwijs gezocht!

Kun jij je samen met je leerlingen helemaal uitleven op het gebied van handvaardigheid, kunst en techniek? Vind je het mooi om te zien dat de creatieve en sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen hierdoor positief beinvloed wordt? 

Ben jij op zoek naar een dynamische baan waarin je jouw passie voor handvaardigheid en techniek kwijt kunt en je met je leerlingen de vrijheid hebt om in te spelen op de belevingswereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Voor een basisschool in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren kunst juf of meester. Je zal de groepen 3 t/m 8 iedere maandag zeven uur meenemen en hun talent voor handvaardigheid en techniek verder ontwikkelen. Het gehele schooljaar 2018-2019 zal je
elke maandag van 08.00-15.00u werkzaam zijn op de school.

– Je hebt hart voor kunst onderwijs; 

– Je stelt duidelijke regels en handelt hier consequent naar; 

– Je hebt ervaring in het geven van creatieve lessen aan grote groepen kinderen; 

– Je bent het gehele schooljaar iedere maandag beschikbaar; 

– Je staat open voor feedback. 

Wij bieden jou de mogelijkheid om je huidige baan te combineren met een afwisselende baan in het onderwijs. Om te groeien bieden we jou persoonlijke coaching en trainingen aan. Hiermee krijg je de kans om je pedagogische- en didactische vaardigheden te ontwikkelen.

Op basis van je ervaring en diploma’s bieden we je een salaris tussen de €12,- en €17,- bruto per uur. Werk je minder dan 2 uur per dag? Dan word je toch voor 2 uur uitbetaald!

Kosten voor het reizen gemaakt? Deze kun je bij ons na 30km per dag declareren met €0,19 per kilometer. Je eventuele parkeerkosten kunnen geheel gedeclareerd worden. 

DIT IS WIJS Brede School streeft naar bekwaam en enthousiast personeel. Ons personeel heeft verschillende onderwijsachtergronden. Zo hebben we mensen met een sport-, beeldend-, dans-, theater-, pabo- of andere leraarsachtergrond. Iedere medewerker heeft zijn individuele kwaliteiten, specialiteiten en interesses waar DIT IS WIJS Brede School graag een beroep op doet. Met hun afzonderlijke vakkrachten en hun enthousiasme daarvoor worden zij gericht geplaatst op uw school.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.