Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Kunst & Cultuur (2de graad)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
15 oktober 2020
Eind Datum
31 oktober 2020
Functie naam
Kunst en Cultuur
Niveau
HBO
Aantal uur per week
ca. 0,48
Provincie
zeeland
Plaats
Middelburg
Aanvang functie
oktober 2020
Loon indicatie
LB
Organisatie
Nehalennia SSG
Website

Docent Kunst & Cultuur (2de graad) – kan ook gecombineerd worden met onze vacature docent muziek!

  • Het gaat om een tijdelijke benoeming ter vervanging van een collega die bevallings- en zwangerschapsverlof op gaat nemen;
  • Betrekkingsomvang: ca. 0,48 FTE;
  • Ingangsdatum: oktober 2020;
  • Doelgroep: onderbouw HAVO/VWO
     
  • Diploma: lerarenopleiding CKV/beeldende vakken (2de graad)
  • Minimaal 2 jaar ervaring als docent (pre).

Docenten in opleiding worden ook uitgenodigd om te solliciteren al gaat ons voorkeur wel uit naar kandidaten met minimaal ca. 2 jaar ervaring in het VO.
Sollicitanten die beschikken over een andere bevoegdheid maar wel affiniteit hebben met kunst & cultuur worden ook uitgenodigd om te solliciteren.
Deze vacature kan ook gecombineerd worden met onze vacature docent muziek (8 lesuren, deels bovenbouw H/V). Hiervoor geldt wel dat we op zoek zijn naar een kandidaat die beschikt over een bevoegdheid als docent muziek. 

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Voortgezet Onderwijs. Aanvullend heeft de Mondia Scholengroep een breed scala aan aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Als organisatie proberen we o.a. voldoende stil te staan bij maatwerk om
een goede en gezonde balans tussen  werk en privé mogelijk te kunnen maken. 

Over Nehalennia SSG 

 

Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap (SSG) is een grote, openbare scholengemeenschap in Middelburg met locaties aan de Breeweg (VWO-HAVO) en aan de Kruisweg (M@VO-@VMBO-@HAVO).  

 

Nehalennia staat voor ondernemend en uitdagend onderwijs. Je leert van elkaar én met elkaar. We dagen leerlingen uit om zichzelf steeds te verbeteren. Bij Nehalennia halen we eruit wat erin zit, op een manier en op een niveau die het beste bij de leerling past. Op Nehalennia leer je in een moderne omgeving die aansluit op de samenleving. Zelfstandig kunnen leren en werken hoort daarbij. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.