Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent LB beeldende vorming, 2e graads
Functie naam
Beeldende Vorming
Toegevoegd op
9 juli 2019
Eind Datum
26 augustus 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,3000 fte
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Purmerend
Aanvang functie
01-08-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
SG Antoni Gaudí
Website

SG Antoni Gaudí uit Purmerend zoekt een Docent LB beeldende vorming, 2e graads per 01-08-2019

De Purmerendse ScholenGroep heeft voor de vestiging SG Antoni Gaudí per 1 augustus 2019 een vacature voor een
Docent LB beeldende vorming, 2e graads
(0,3000 fte)

Naar wie zijn wij op zoek? 
Als docent beeldende vorming ga je lesgeven aan de vmbo-leerlingen. Je verzorgt lessen op het gebied van beeldende vorming en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht
leerlingen bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Wat breng jij mee? 
Je bent in bezit van een tweedegraads bevoegdheid voor beeldende vorming of je bent studerend hiervoor. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met lesgeven aan vmbo leerlingen. Je bent enthousiast, oplossingsgericht
en bovenal een teamspeler. Onderwijsvernieuwingen volg je op de voet en je bent vaardig met nieuwe (interactieve) media.

Wat bieden wij? 
Een leuke en dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega’s. De functie is gewaardeerd in schaal LB, maximaal € 4.186,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt de Purmerendse ScholenGroep bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, korting op fitnessabonnementen en diverse ziektekostenverzekeringen. Je ontvangt een MacBook in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving.
Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een vaste aanstelling.

De Purmerendse ScholenGroep (PSG) is een samenwerkingsverband van zes scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Waterland en omliggende gemeenten. De organisatie kent een campus havo/vwo (het Jan van Egmond Lyceum en het Da Vinci College), een campus vmbo/pro (SG Antoni Gaudí, SG Nelson Mandela, SG W.J. Bladergroen, het SG Gerrit Rietveld) en ondersteunende diensten.

Binnen onze scholengroep liggen er kansen voor zowel eerste- als tweedegraads docenten. De grote verscheidenheid aan scholen binnen onze groep staat garant voor een zeer afwisselende baan.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.