Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent LB Nask, 2e graads
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
14 september 2020
Eind Datum
30 september 2020
Functie naam
NaSk
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,3000
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Purmerend
Aanvang functie
Per direct
Organisatie
Purmerendse ScholenGroep
Website

Purmerendse ScholenGroep uit Purmerend zoekt een Docent LB Nask, 2e graads per Per direct

De Purmerendse ScholenGroep (PSG) maakt onderdeel uit van Samenwerkingsverband VO Waterland waarbij alle Vo scholen uit de Regio Waterland zijn aangesloten. De Rebound Top is een voorziening van het samenwerkingsverband voor alle scholen die zijn aangesloten.
Namens het samenwerkingsverband zoeken wij met onmiddellijke ingang een

Docent LB NaSk, tweede graads
(0,3000 fte) bij voorkeur toegerust voor wiskunde

Naar wie zijn wij op zoek?
Als docent NaSk ga je lesgeven aan de leerlingen van Rebound Top locatie Edam. Je verzorgt lessen op het gebied van natuur en scheikunde en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt
en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Wat breng jij mee?
Je bent in bezit van een tweedegraads bevoegdheid natuur en scheikunde of je bent studerend hiervoor. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met lesgeven. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en bovenal een teamspeler.
Onderwijsvernieuwingen volg je op de voet en je bent vaardig met nieuwe (interactieve) media.

Wat bieden wij?
Een leuke en dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega’s. De functie is gewaardeerd in schaal LB, maximaal € 4.301,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt de Purmerendse ScholenGroep bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en korting op diverse ziektekostenverzekeringen. Je ontvangt een MacBook in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving. Het betreft een tijdelijke vacature.

Solliciteren? 
Je kunt hieronder via de button ‘Solliciteren’ jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden. Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen. Acquisitie
of bemiddeling wordt niet op prijs gesteld.
 

De Purmerendse ScholenGroep (PSG) is een samenwerkingsverband van zes scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Waterland en omliggende gemeenten. De organisatie kent een campus havo/vwo (het Jan van Egmond Lyceum en het Da Vinci College), een campus vmbo/pro (SG Antoni Gaudí, SG Nelson Mandela, SG W.J. Bladergroen, het SG Gerrit Rietveld) en ondersteunende diensten.

Binnen onze scholengroep liggen er kansen voor zowel eerste- als tweedegraads docenten. De grote verscheidenheid aan scholen binnen onze groep staat garant voor een zeer afwisselende baan.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.