Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent LD / Onderwijskundige
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
7 oktober 2020
Eind Datum
2 november 2020
Functie naam
Zorg en gezondheid
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 FTE
Provincie
utrecht
Plaats
Utrecht
Aanvang functie
1 januari 2021
Loon indicatie
LD schaal, CAO MBO
Organisatie
ROC Midden Nederland
Website

ROC Midden Nederland uit Utrecht zoekt een Docent LD / Onderwijskundige per 1 januari 2021

Studentsucces loopt als een rode draad door onze colleges. Versterking van en innovatie binnen ons onderwijs is daarbij essentieel.
 
Als Docent/ Onderwijskundige bij ROC Midden Nederland verzorg jij actueel en toekomstgericht onderwijs binnen het college Gezondheidszorg. Je begeleidt de studenten bij hun studieloopbaanontwikkeling, stage en onderzoek.
 
Daarnaast werk jij mee aan de voortdurende verbetering van het eigen vakgebied en de innovatie van het onderwijs, zowel online als fysiek. Voor onze opleidingen Verpleegkunde (niveau 4) en Verzorgende IG/Maatschappelijke zorg (niveau 3) zijn we op zoek naar
een collega die ons helpt het veranderproces naar actueel, innovatief en toekomstgericht onderwijs verder te dragen.
 
In deze uitdagende functie ben je naast docent, de aanjager en de regisseur van ons verandertraject. Daarnaast heb je ondersteunende en richtinggevende rol in de kwaliteitsontwikkeling en bewaking van een aantal terugkerende onderwijstaken. Uiteraard werk je
daarin samen met andere onderwijskundigen, afdelingsmanagers, docententeams, ROC-diensten en brancheorganisaties.
 

Deze LD-functie is gericht op de lange termijn. Dat betekent dat de concrete invulling van deze rol in de loop van de tijd kan variëren. Een brede kennis en ervaring op onderwijskundig terrein is daarom onmisbaar om op langere termijn goed te kunnen blijven
functioneren.
 
We zoeken een enthousiaste collega die op een inspirerende wijze weet te verbinden. Daarnaast zijn strategische en tactische adviesvaardigheden, naast uitstekende communicatieve vaardigheden en organisatiesensitiviteit essentieel om succesvol te zijn in deze
functie.
 
Functie eisen:

  • Jij hebt een master onderwijskunde of vergelijkbaar;
  • Jij hebt ervaring in het mbo-onderwijs en affiniteit met veranderingsprocessen;
  • Jij hebt een onderwijsbevoegdheid om les te geven binnen het MBO;
  • Jij hebt Ervaring met het regisseren en begeleiden van onderwijsontwikkeling binnen teams, het (her) ontwerpen van curricula;
  • Jij hebt Kennis, affiniteit en werkervaring in de sector gezondheidszorg gericht op het beroep van een verzorgende en verpleegkunde.

Wij bieden je een uitdagende functie, voor 0,8 FTE, bij het leukste ROC van Nederland. Een functie binnen een ambitieus college met een open, informele cultuur en ruimte voor ontwikkeling.
Wij bieden jou een jaarcontract met vooruitzicht bij goed functioneren op een vaste aanstelling, hierover maken wij samen afspraken.

  • Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en relevante ervaring minimaal €3810,= en maximaal €5595,= bij een volledige aanstelling (schaal LD, CAO MBO).
  • Ten slotte kennen wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), een reiskostenregeling en aantrekkelijke ontwikkelmogelijkheden.

ROC Midden Nederland (ROC MN) is een ondernemende onderwijsorganisatie voor middelbaar beroepsonderwijs, participatieonderwijs en bedrijfsopleidingen in de provincie Utrecht. ROC MN staat voor actueel en relevant onderwijs. Ons onderwijs maken we samen, in co-creatie met het beroepenveld waarvoor we onze studenten opleiden.
ROC MN heeft circa 20.000 studenten en 1800 medewerkers op meer locaties in Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort en omliggende gemeenten. De mbo-opleidingen worden aangeboden binnen kleinschalige, branchegerichte colleges en variëren van niveau 1 t/m niveau 4.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.