Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Levo 2e graad 0.6 wtf 0712021
Dienstverband
Toegevoegd op
11 februari 2020
Eind Datum
24 februari 2020
Functie naam
Levensbeschouwing
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Plaats
Bergen op Zoom
Aanvang functie
11-02-2020
Organisatie
OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
Website

OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. uit Bergen op Zoom zoekt een Docent Levo 2e graad 0.6 wtf 0712021 per 11-02-2020

Docent Levo 2e graad (0,6 wtf) Mollerlyceum te Bergen op Zoom
Ter vervanging van een collega

De functie
Als docent Levensbeschouwing 2e graad op het Mollerlyceum geef je lessen aan havo en vwo leerlingen in de leerjaren 1 t/m 4. Je vindt het als docent belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkelingen van jongeren. Je bent iemand die de leerling als individu ziet en je hebt ook oog voor de mogelijkheden die er voor hem of haar zijn. Dat is namelijk de reden dat je voor het onderwijs hebt gekozen!

Functie-eisen
• Je hebt een bevoegdheid Levo 2e graad of bent in opleiding daartoe;
• Ervaring met het vak en de doelgroep;
• Je vindt jouw vak geweldig en draagt dit ook uit;
• Je bent creatief en kan buiten de kaders denken;
• Je hebt reflectief vermogen en je blijft graag bijleren;
• Je beschikt over het nodige ondernemerschap.

Wat bieden wij jou?
Een benoeming als docent LB per direct en voor de duur van de afwezigheid van de collega. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs cao. Inschaling is afhankelijk van je competenties, opleiding en werkervaring.

Onze school
Het Mollerlyceum is een kleine, gezellige school met een goede sfeer waar we ongeveer 700 leerlingen onderwijs op maat aanbieden. Ons onderwijsaanbod bestaat uit mavo (klas 4), havo, atheneum en gymnasium. Ons motto ENJOY LIFE is voelbaar. Dit betekent dat onze leerlingen hard moeten werken, maar tijdens hun schoolperiode ook veel leuke dingen meemaken. Daarbij vinden wij dat leren van elkaar belangrijk is. Iedereen kent elkaars naam en onze docenten hebben oog voor het welbevinden van leerlingen. Ons schoolgebouw is een monumentaal pand aan de rand van het centrum in Bergen op Zoom.

Hoe nu verder?
Wil je meer weten over deze vacature of over onze school kan je meer informatie vinden op de volgende websites; www.mollerlyceum.nl en www.omo.nl. Als je daarna nog vragen hebt, kan je contact opnemen met Frank Looijen (directeur) via f.looijen@mollerlyceum.nl of 0620838890.

Wanneer je enthousiast wordt van bovenstaand profiel, kan je via www.omo.nl solliciteren middels het uploaden van je motivatiebrief en curriculum vitae. Solliciteren kan t/m 24 februari 2020. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen.

OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit vier vestigingen: het Mollerlyceum en de ZoomMAVO te Bergen op Zoom, het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn te Steenbergen. De scholengroep is een sterke onderwijsspeler in de regio en profileert zich als kansenschool. Het onderwijsaanbod bestaat uit breed vmbo, havo, atheneum en gymnasium.
Kenmerkend zijn de kleinschaligheid van de organisatie en de kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Alle 2000 leerlingen binnen de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. krijgen ‘onderwijs op maat’.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.