Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Lichamelijk Opvoeding VSO
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
3 september 2020
Eind Datum
1 november 2020
Functie naam
Lichamelijke opvoeding
Niveau
HBO
Aantal uur per week
40 uur
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Den Haag
Organisatie
NIVVO Speciaal Onderwijs Den Haag
Website

NIVVO Speciaal Onderwijs Den Haag uit Den Haag zoekt een Docent Lichamelijk Opvoeding VSO per

Is sport een passie die jij graag overdraagt aan jongeren en ben jij in het bezit van een 2e graads bevoegdheid bewegingsonderwijs?

Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Functie
Gymles geven aan leerlingen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar is jou als docent lichamelijke opvoeding niet onbekend. Plezier in de gymles staat op nummer één, je bent je er als docent lichamelijke opvoeding van bewust dat sport en spel bijdraagt aan de ontwikkeling van de leerlingen. Zowel motorisch als sociaal-emotioneel.

De gymlessen die jij als docent geeft zijn gestructureerd, dit hebben de leerlingen nodig. Als docent lichamelijke opvoeding is het belangrijk om jouw leerlingen plezier bij te brengen in de gymles, daarnaast geef je ze graag de vrijheid waar het mogelijk is om zelfstandig deel te nemen aan de lessen.
Als docent lichamelijke opvoeding ben jij::

 • Graag op een pedagogische manier bezig met leerlingen;
 • Gewend om zelfstandig en gestructureerd les te geven;
 • In staat om jouw lessen dynamisch maar veilig op te bouwen;
 • Bekend met internaliserend en externaliserend gedrag;

Op deze dynamische school kom je écht tot je recht als je een teamspeler bent die ook zelfstandig goed kan werken. Deze school zit in een vrij nieuw gebouw waarbij schoolmateriaal zeker niet ontbreekt. Het zijn vooral internaliserend als externaliserend groepen, ook heeft deze school vooral behandelgroepen. Een school waar je deel van uit wilt maken!

Functie eisen

 • 2e graads bevoegdheid Lichamelijke Opvoeding;
 • Affiniteit en ruime ervaring met de leerlingen van het Speciaal Onderwijs;
 • Per direct beschikbaar voor 0,8 fte;
 • Zeer goed in het aanbrengen van structuur in de lessen en klassenorganisatie;
 • Uitstekende Pedagogische en Didactische vaardigheden;
 • Flexibiliteit, geduld, humor en in staat om de leerlingen positief te benaderen;
 • Goed kunnen samenwerken met collega’s;
 • Creatief en initiatiefrijk.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan!

Daarnaast bieden wij het volgende:

 • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
 • een reiskostenvergoeding;
 • professionele begeleiding en coaching;

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Hanan El Marzguioui
0318 506926
06 51898869

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.