Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent lichamelijke opvoeding ca. 0,8 fte
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
20 mei 2020
Eind Datum
20 juni 2020
Functie naam
Lichamelijke opvoeding
Niveau
HBO
Aantal uur per week
ca. 0,8 fte
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Schoonhoven
Aanvang functie
1-8-2020
Organisatie
Willem de Zwijger
Website

Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent lichamelijke opvoeding
(ca. 0,8 fte)

Ben jij een docent LO en is jouw passie leerlingen enthousiast te maken om te bewegen? Wil jij je met een team van betrokken collega’s inzetten voor goed onderwijs? En denk je dat te kunnen doen bij CSG Willem de Zwijger in Schoonhoven? Dan ben
jij wellicht onze nieuwe collega en maken wij graag kennis met jou!

 
 

Jouw profiel
Je bent een bevoegde docent LO en geeft les in de onderbouwklassen en het
vmbo-t. Daarnaast geef je ook LO2 in de bovenbouw van het vmbo-t. Je verliest tijdens de les de veiligheid van leerlingen niet uit het oog. Vanzelfsprekend voel jij je verantwoordelijk voor en ben je aanspreekbaar op de behaalde onderwijsresultaten. Je onderschrijft
de christelijke identiteit en draagt dit in woord en daad uit.
Verder ga jij bij de leerling voor:

  • Persoonlijke ontwikkeling en socialisatie;
  • Betekenisvolle leerdoelen en opdrachten;
  • Het realiseren van eigenaarschap;
  • Het ontwikkelen van vaardigheden in aansluiting op basisonderwijs en vervolgonderwijs;
  • Differentiatie d.m.v. extra uitdaging dan wel extra ondersteuning.

 Jouw werkplek
Je bent werkzaam in een modern schoolgebouw met zo’n 100 collega’s en ongeveer 900 leerlingen. Er heerst een prettige sfeer op school en het onderling vertrouwen tussen leerlingen en docenten is groot.

Meer informatie?
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met de sectordirecteur onderbouw/vmbo-t, de heer A.T. Seton via telefoonnummer 0182-390539.
 

 

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijk dienstverband van ca. 0,8 fte voor een schooljaar. Voor ca. 0,5 fte bestaat uitzicht op een vast dienstverband. 
 

CSG Willem de Zwijger is een streekschool voor vmbo-t, havo en vwo in Schoonhoven. Vanuit onze christelijke identiteit leren wij leerlingen om actief betrokken te zijn bij hun eigen ontwikkeling, die van anderen en de omgeving. Daartoe zijn vijf kernwaarden geformuleerd: aandacht, eigenheid, groei, verantwoordelijkheid en vertrouwen. We bereiken dit door een organisatievorm met een flexrooster. Dit betekent voor de leerling meer maatwerk, activerend leren, eigenaarschap en keuzevrijheid. Voor de docent betekent dit coachend en begeleidend lesgeven, een professionele houding en actief bijdragen aan de ontwikkeling van onze school.
Typerend zijn de tweejarige brugperiode en het keuzeaanbod voor de leerlingen. De afdelingen bieden extra vakken zoals LO2, BSM, Cambridge Engels en Wiskunde D. Buiten de lessen om worden leerlingen gestimuleerd hun eigen talenten te ontwikkelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.