Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Lichamelijke opvoeding
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
6 december 2018
Eind Datum
21 december 2018
Functie naam
Lichamelijke opvoeding
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,1
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Diemen
Aanvang functie
z.s.m.
Organisatie
Infinity College
Website

Docent lichamelijke opvoeding gezocht voor kleinschalig en vernieuwend onderwijs op een nieuwe particuliere school bij Amsterdam

Infinity College verzorgt persoonlijk en individueel onderwijs dat aansluit op de vraag van de leerling. Wij bieden onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau van brugklas tot en met eindexamenjaar. Startmoment, begin niveau en tempo zijn flexibel waardoor
onderwijs op maat geboden kan worden. Onze werkwijze en programma’s zijn uitermate geschikt voor kinderen die baat hebben bij een individueel studieprogramma.
Voor onze nieuwe school in Diemen zoeken wij nog een docent Lichamelijke opvoeding om ons team te versterken.

Wat ga je doen:
Je geeft les in de sportschool bij ons op de Campus gedurende twee dagdelen in de week.

 

– Je bent in het bezit van een eerste graad bevoegdheid Lichamelijke opvoeding
– Je bent minimaal een dagdeel per week beschikbaar.
– Je bent woonachtig in de regio Amsterdam of bereid te verhuizen.

Infinity College biedt een uitdagen functie tegen marktconforme arbeidsvoorwaarden. Is het jouw droom deel uit te maken van de meest vernieuwende school bij Amsterdam?

Infinity College Amsterdam biedt vernieuwend particulier voortgezet onderwijs in een moderne leeromgeving. We bieden onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau. Infinity College geeft onderwijs op basis van het onderwijsconcept van de Wereldschool. Dit betekent dat leerlingen kunnen leren op hun eigen niveau en in hun eigen tempo. Leerlingen worden dagelijks begeleid door een ervaren coach. Vakdocenten geven les op onze school op basis van de vraag van de leerling. Lessen vinden plaats in kleine groepen van 6 tot 8 leerlingen. Individuele vragen worden zowel door de docenten op school beantwoord als door de afstandsdocenten. Huiswerk en toetsen wordt nagekeken door de afstandsdocenten.

 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.