Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Lichamelijke opvoeding
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
5 december 2019
Eind Datum
20 december 2019
Functie naam
Lichamelijke opvoeding
Niveau
HBO
Aantal uur per week
rond 0,6fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
06-01-2020
Organisatie
Sweelinck College
Website

Het geven van lessen Lichamelijke Opvoeding aan mavo en havo leerlingen

We zijn op zoek naar een enthousiaste ervaren én bevoegde docent Lichamelijke Opvoeding die tevens de verantwoording wil nemen om samen met een collega mentor te zijn voor een havo-4 klas op het
Sweelinck College. Dé school voor mavo-havo in Zuid. We zijn een kleine school in Amsterdam Zuid, gelegen aan het Museumplein. De lessen zijn zowel aan mavo als aan havo-klassen en zijn verspreid over alle leerjaren.

Onze huidige docenten hebben een goed programma ontwikkleld. Affiniteit met de Amsterdamse leerlingen is noodzakelijk.

Leerlingen van het Sweelinck College zijn een afspiegeling van Amsterdam ons gebouw staat in Amsterdam Zuid, maar leerlingen komen uit heel Amsterdam naar ons school toe.

Het Sweelinck College is een kleine, ongeveer 500 leerlingen, overzichtelijke VMBO-t met HAVO kansklas in het hart van Amsterdam. We hebben leerlingen die veel structuur nodig hebben. Werken op het Sweelinck College betekent meer dan alleen lesgeven. Wij zijn er op gericht een klimaat te realiseren waarbij op een positieve manier het groepsproces en de individuele ontwikkeling tot hun recht komen. Het is een school waar men met plezier leert en werkt, met waardering voor elkaar en elkaars sociale en religieuze achtergrond. We nemen elkaar en onze leerlingen serieus en handelen daarnaar, of dit nu om leerachterstanden gaat of om problemen thuis. Wij willen dat leerlingen onze school verlaten met een diploma in de hand maar ook dat zij zich tijdens hun schooltijd hebben ontwikkeld tot zelfbewuste mensen die zich verantwoordelijk voelen voor de volgende stap in hun leven. We vragen van al onze medewerkers dat zij onze pedagogische grondhouding onderschrijven.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.