Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent LO/LIO
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
9 oktober 2020
Eind Datum
30 oktober 2020
Functie naam
Lichamelijke opvoeding
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7-0,8
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Katwijk
Aanvang functie
z.s.m
Loon indicatie
conform cao
Organisatie
Pieter Groen
Website

Docent LO/LIO

Op het Pieter Groen neemt sport een belangrijke plaats in. We vinden het belangrijk dat leerlingen motorische en sociale vaardigheden ontwikkelen in een veilige omgeving, waarin plezier centraal staat. We bieden alle leerlingen een veelzijdig bewegingsaanbod.
Naast de lessen in de gymzalen kunnen we gebruik maken van twee mooie buitenlocaties. Voor de sportklassen is er ook een uitgebreid buitenschools programma. Elke week gaan de leerlingen op pad om sporten te doen zoals: surfen, golf, mountainbiken, tennis etc.
In de bovenbouw kunnen de leerlingen kiezen voor LO2 en BSM.
Wil jij werken op een gezellige, actieve school met tweetalig onderwijs (TTO) voor mavo, havo en vwo? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons. Kom jij ons team versterken?

Jouw team
Je bent lid van de sectie lichamelijke opvoeding die uit 13 enthousiaste docenten bestaat. Ze vormen een hecht team en overleggen regelmatig over allerlei zaken die spelen binnen de sectie .Je wordt begeleid door 1 van je sectiegenoten en 1 van onze docentencoaches.
Ze zullen je wegwijs maken in de school en helpen bij alles wat (zeker in de beginfase) op je pad komt.

 

Over ons
Jouw uitdaging
Je geeft les aan mavo/ havo en vwo klassen in verschillende jaarlagen. Je motiveert en inspireert leerlingen om het beste uit zichzelf te halen. Zorgt voor afwisselende lessen binnen alle domeinen en weet goed te differentiëren. Je bent een teamplayer die zichzelf
wil verbeteren en samen met de andere gymleraren het vak naar een hoger niveau wil tillen. 

Over jou
Jij bent
Een enthousiaste docent of docent in opleiding die graag in een sportieve omgeving werkt om leerlingen motorisch beter te maken of te enthousiasmeren voor sport. Een teamplayer die graag met de andere gymleraren samenwerkt. Iemand bij wie plezier en resultaatgericht
werken hand in hand gaan. Solliciteer dan bij ons!

 

Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust. 
Verder zijn er ook nog: 

  • Opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid
  • salaris conform cao VO 
  • eindejaarsuitkering van 8%  
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.   

Dienstverband
Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband vanwege tijdelijke vacature ruimte. Een gedeelte van deze vacature is tot 1 februari 2021 en een gedeelte van deze vacature is tot en met 31-7-2021.

 

 

Onze school  
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. Op alle niveaus wordt tweetalig onderwijs (tto) aangeboden.  
De school telt 1500 leerlingen, heeft goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.    
  
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief. 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.